Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar :))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,143

umutcelikel

No pain no gain...
Yer
Ankara
Web
landroverseries3umutcelikel.blogspot.com
Herkese selam... Sonunda bugün akşam sevgili Ankara'ya döndük(( Ankara-Patara-Kalkan-Kaş-Ankara ve arada dağ bayır sahil vs olmak üzere toplam 1657 km yol yaptık. Buna karşılık 218 lt kırsal motorin (643 TL aldık) Araç yol ağırlığı 2.900 kg civarındaydı. 3.4 lt 4 silindir düz dizel. 5 ileri. Yolun 3 te 2 sinde klima açıktı. 3 te 1 inde ise ön şaft devredeydi. (35 inç lastik, 30 cm lift, 5.29 ayna mahruti) Değerlere bakarsak 100 km.de 13.1 lt yakmışız, bu da km.de 38 kuruşa tekabül ediyor)) Fotolarda az biraz seçmeceler aşağıda:

İlk olarak Patara'da kaldığımız pansiyondan ve Patara kumsalından görüntüler...

Caretta'lar:

Patara kumsal:

Kaputaş Plajı:

Kaş dönüşü:

İnanmayacaksınız ama Kalkan'daki otel odamızın balkon manzarası))))))

Kalkan:

Yükleme eşiği biraz yüksek)))))

Kaş-Kekova-Kaleköy tekne turu fotoları son olarak:

Merak etmeyin, tüm sevdiklerim adına gördüğüm tüm katamaranlara ve yatlara "çalıştın da mı aldınnnnn????" diye bağırmayı eksik etmedim...))))

Etiketler
Ynt: Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar )

süper olmuş, yıllar önce aynı yerleri gezmiştim tekrar hatırlamak harika hissettirdi.
yatlara seslenişine bayıldım, aynen katılıyorum
teşekkürler.

Çok güzel yerler, gerçekten güzel kareler çekmişsin Umut, ellerine sağlık, denizin rengi, kum tepeleri, güneşin batışı, yavru carettalar, manzaraların hepsi, heps, çok güzellll ..

fotograf çalışmaları çok iyi...hele " bahçe duvarı " olan likya mezarı müthiş ayrıntı..

Fotoğraflar gerçekten harika. Ben kendi adıma her zaman offroad yerine bu tip uzun keşif gezilerini daha çok sevdim. Mükemmel bir tatil olmuş.

fotograflar gercekten cok guzel keyfli bi gezi olmus )