Patarada Kamp Yeri?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bakogul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,270

Etiketler
Ynt: Patarada Kamp Yeri?

Patara deniz kenarina gitmek icin,bir giseden gecmeniz lazim,unutmadimsa 15 YTL giris ucreti aliyorlar.Deniz ve sahil cok guzel fakat orada kalma ve kamp yapma
imkani yok.Parali kisma girmeden evvel bir kac kampinge benzer yerlerin onunden geciyorsunuz,bu bahcelerde kamp yapilabilir.Selamlar

Evet oralardan bende henüz yeni geldim patara ile ilgili detaylı çevre resimlerini ve bilgilerini bende yakında linkini verdiğim forumda açıklamaya çalışacağım.

ilgli link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0

abi çok güzel gezmişsiniz tebrikler özellikle patara ve çevresi bilgi ve fotolarını sabırsızlıkla beklyorum paylaşım için teşekkürler paylaşmaya devam ettikçe takip etmeye devam edicem teşekkürler

bakogul' Alıntı:
abi çok güzel gezmişsiniz tebrikler özellikle patara ve çevresi bilgi ve fotolarını sabırsızlıkla beklyorum paylaşım için teşekkürler paylaşmaya devam ettikçe takip etmeye devam edicem teşekkürler
Ben size teşekkür ederim. bakogul kardeşim bende bir an önce bitirmeye çalışıyorum zira yakında yazlığa gideceğimden belgeselin yarım kalmasını istemiyorum.sizin hazırlamaya çalıştığım belgeselimizi izlerken bende sizi görüyorum. hiç çekinmeden sadece isim ve nereli olduğunuzu kimlik bilgilerinzde belirtriseniz daha hoş olur diye düşünüyorum.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR