Bence gayet iyi bir başlangıç yapmışsınız, tebrikler. Ben de ilk başta komplike düşünmüştüm ama sonra tecrübelerimden çok da gerek olmadığı sonucuna vardım. Tabii ki bu benim için.
Biz iki çocukla seyahat edeceğimiz için ve aracımın 7 kişilik olmasından dolayı yatak baş mesafesi sorun çıkardı. Arka bagajda iki koltuğun takılması için dizayn edilen mekanizma yaklaşık 12 santimlik bir yükselti oluşturuyor! O yüzden arkadaki tabiri caizse mutfak ve bagaj bölümü sizin aracınıza göre daha alçak olacak. Bu da ancak 30 santimlik bir yükseklik izni veriyor! Aynı zamanda özellikle buradaki fiyatlardan dolayı eğer çekmece ve akşamlarına girersem masrafı oldukça arttırıyor. Ben de sizin gibi plastik kutu kullanmayı düşünüyorum. On koltukları yatırarak kullanacağım açılır kapanır yatağın ayak kısımlarını arkadaşımın bahçesinde yeni bulduğum paletten imal edeceğim. Yani mümkün olduğunca geri dönüşümden malzeme kullanacağım. Bu da benim hedeflerimden biri.
Yarın fotoğraflar çekerek ve yükleyerek anlattıklarımı netleştirmeye çalışacağım. Sizin de katkılarınız olursa sevinirim.