solakadam
Yeni Üye
Merhabalar. Konuyu yanlış yere açmış da olabilirim ama GPS kısmında uygun bir alt başlık bulamadım.
Gps ihtiyacım var ancak bütçem inanılmaz kısıtlı. Bunun için de alternatif alış veriş sitelerinden aliexpress'e yöneldim. Bütçeme en uygunu en ucuzu olduğundan ve dönütlerin de gayet olumlu oluşundan bu cihazla ilgileniyorum ancak Türkçe bir açıklama ya da inceleme olmayışı bu konuyu açmama sebep oldu.
Cihaz, OEM mini gps location finder olarak geçiyor.
özellikleri:
Mini izle- şeklindeki tasarımı, kompakt, taşımak çok kolay.
Yer bulucu: maksimum 24 poi( ilgi noktası), 6 özel semboller ve seri numarası 1,2,3,4... 18.
Pedometre: toplam 6 gezi modları, dahil özel bir sembol modları yürüyüş, çalışan, yüzme, kayak, sürme ve bisiklet.
Velometer: hız/hız sayfa gösterir hızı mevcut hareket, ortalama hız, max hız mevcut spor ve max hız tarihinin.
Gps alıcısı: görüntüler coğrafi koordinatları geçerli konumu 3 formları.
Uydu zaman: edebiliyoruz almak doğru senkronize uydu zaman ve tarih ve kronometre fonksiyonları 12 kayıtları bir kez.
Dijital pusula işlevi, ve asla kaybolmak.
Built- lityum- iyon pil, uzun bekleme süresi.
Arka- aydınlatmalı ekran.
Için idealdir sürüklenme/kamp/yürüyüş/tırmanma...
şeklinde geçiyor.
Fotoğrafı da şu:
Bu cihaz hakkında bilgisi yahut önerisi olanların yorumlarını bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Burak.
Gps ihtiyacım var ancak bütçem inanılmaz kısıtlı. Bunun için de alternatif alış veriş sitelerinden aliexpress'e yöneldim. Bütçeme en uygunu en ucuzu olduğundan ve dönütlerin de gayet olumlu oluşundan bu cihazla ilgileniyorum ancak Türkçe bir açıklama ya da inceleme olmayışı bu konuyu açmama sebep oldu.
Cihaz, OEM mini gps location finder olarak geçiyor.
özellikleri:
Mini izle- şeklindeki tasarımı, kompakt, taşımak çok kolay.
Yer bulucu: maksimum 24 poi( ilgi noktası), 6 özel semboller ve seri numarası 1,2,3,4... 18.
Pedometre: toplam 6 gezi modları, dahil özel bir sembol modları yürüyüş, çalışan, yüzme, kayak, sürme ve bisiklet.
Velometer: hız/hız sayfa gösterir hızı mevcut hareket, ortalama hız, max hız mevcut spor ve max hız tarihinin.
Gps alıcısı: görüntüler coğrafi koordinatları geçerli konumu 3 formları.
Uydu zaman: edebiliyoruz almak doğru senkronize uydu zaman ve tarih ve kronometre fonksiyonları 12 kayıtları bir kez.
Dijital pusula işlevi, ve asla kaybolmak.
Built- lityum- iyon pil, uzun bekleme süresi.
Arka- aydınlatmalı ekran.
Için idealdir sürüklenme/kamp/yürüyüş/tırmanma...
şeklinde geçiyor.
Fotoğrafı da şu:
Bu cihaz hakkında bilgisi yahut önerisi olanların yorumlarını bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Burak.