Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,744

dron

Kamp II
Yer
ANTAKYA
defendere jant arıyorum ama bir türlü karar veremedim lastikcim nissanların veya mitsubitshi nin 4X4 çift kabin pikapların cıkma 16 jant larının olabileceğini söyledi

Etiketler
Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

nıssan gibi japon araçlar 6 bijon defenderden bahsediyosan bu jantların olmasının mümkünatı yok değil var iyibir tornacı bulacaksın poryaları değiştireceksin 5 bijonu 6 bijon yapacaksın yaklaşık maliyet 1750-2000 arası ha diyeceksin başka seçenek ne var disco1 jantı alm alaşım olarak bulabilirsin mümkün bijon aralıkları uyar ikinci seçenek sac jant kestireceksin uygun ofsette sc jant yapma maliyeti tahminimce 600tl

bende uzun zaman defendere jant aradım fakat bijon aralıklarından dolayı hiçbir jant olmadı.sadeca kendi orjinal jantı ve disko 2 nin jantı na flanşla oluyor

birde sormak istediğim birşey var disco 2 nin jantını flansh la takıldığında tekerlekler kaç cm dışa çıkıyor çıkmasını nereden kaça bulabilirim

bence aracına dış ofset cant yaptır istedigin ölcüde yaptıra bilirsin daha ucuza mal olur binbir ceşit jant bijon kenan carpışantürk ara sana yardımcı olur

arif beyle görüştüm dış offset ve 7'' yapacağını söyledi orğinal jantlar ise 6.5'' imiş bunun artı ve eksileri nelerdir . bu konuya arif olan birileri yokmu (ayrıca bu tip jantların daha şık gözüktüğünü söyledi)

elinde bu yapma jantların foto su olan yokmu koyarsa sevinirim

dron' Alıntı:
arif beyle görüştüm dış offset ve 7'' yapacağını söyledi orğinal jantlar ise 6.5'' imiş bunun artı ve eksileri nelerdir . bu konuya arif olan birileri yokmu (ayrıca bu tip jantların daha şık gözüktüğünü söyledi)

elinde bu yapma jantların foto su olan yokmu koyarsa sevinirim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36156.msg359745#msg359745 burda foto var

mod_24.jpg

Grnt011.jpg

Grnt018.jpg

Grnt004.jpg

bunlar gibi birde göbek deseni farklı olanlar var cok saglam cantlar darbeye ve zor şartlara dayanıklı

dron' Alıntı:
takımımı yosa tanesimi 600 tl
arif çarpışantürk bir yıl önce 110 gibi fiyat vrmişti şimdi tahminimce 150 tl olmuştur verdiğim fiyat tamamen tahminidir arif hocayla temasa geçsen çok iyi olur ben tam yaptırmak üzereyken benim landa manyağın biri musallat oldu çok iyi fiyat verdi aracı sattım yaptırmak nasip olmadı ama yenisini toplarken ilk siparişlerimden biri olacaktır

125 tl fiyat istedi 5 tane yaptıracağım inşeallah bugün işlerim dolayısıryla irtibat kuramadım ama pazartesi görüşeceğim beni yoran tek şey ise ben konyadayım malzemekler istanbul da nakliye filan işte

dron' Alıntı:
125 tl fiyat istedi 5 tane yaptıracağım inşeallah bugün işlerim dolayısıryla irtibat kuramadım ama pazartesi görüşeceğim beni yoran tek şey ise ben konyadayım malzemekler istanbul da nakliye filan işte
anlaşmalı kargoları varmı bilemiyorum sorarsın anlaşmalı kargo yoksa rica edersin ambara verirsin konyada muhakkak ambar vardır tahminim ambara kdv dahil jant başına 7 tl verirsin kargo tahminim jant başına 23-25 arası alır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,956
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.