arifatacan' Alıntı:ikinci seçenek sac jant kestireceksin uygun ofsette sc jant yapma maliyeti tahminimce 600tl
dron' Alıntı:arif beyle görüştüm dış offset ve 7'' yapacağını söyledi orğinal jantlar ise 6.5'' imiş bunun artı ve eksileri nelerdir . bu konuya arif olan birileri yokmu (ayrıca bu tip jantların daha şık gözüktüğünü söyledi)
elinde bu yapma jantların foto su olan yokmu koyarsa sevinirim
dron' Alıntı:birde bu 7'' jant genişliği oluyor değilmi
arif çarpışantürk bir yıl önce 110 gibi fiyat vrmişti şimdi tahminimce 150 tl olmuştur verdiğim fiyat tamamen tahminidir arif hocayla temasa geçsen çok iyi olur ben tam yaptırmak üzereyken benim landa manyağın biri musallat oldu çok iyi fiyat verdi aracı sattım yaptırmak nasip olmadı ama yenisini toplarken ilk siparişlerimden biri olacaktırdron' Alıntı:takımımı yosa tanesimi 600 tl
anlaşmalı kargoları varmı bilemiyorum sorarsın anlaşmalı kargo yoksa rica edersin ambara verirsin konyada muhakkak ambar vardır tahminim ambara kdv dahil jant başına 7 tl verirsin kargo tahminim jant başına 23-25 arası alırdron' Alıntı:125 tl fiyat istedi 5 tane yaptıracağım inşeallah bugün işlerim dolayısıryla irtibat kuramadım ama pazartesi görüşeceğim beni yoran tek şey ise ben konyadayım malzemekler istanbul da nakliye filan işte