Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,214
Ynt: Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

Mustafad' Alıntı:
Olcayto Bey emeğinize sağlık,
Sizin fotoğrafların ve anlatımın kötü yanı, bağımlılık yapması, :D :D her hafta devamını bekliyoruz.
Acil şifalar dilerim, selamlar.
teşekkürler Mustafa bey, amaç zaten o... ;)iyiyi en iyi şekilde paylaşmak.....Allahtan disko falan yok altımızda da , fotoğraf makinalarına ve ekipmanlarına yatırım yapabiliyoruz.. ;D ;D...alette iyi olunca el öğünüyor işte.....

Etiketler

tamam Gezer 56 battığında disco sahipleri olarakdan o an çok meşkul olucaz çekmek için anlaşıldı ;D

forumda atıp tutun dagda bize kalıcaksınız ama ;D

Selamlar.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.Diger gezi fotograflarında diskonun(Mert Beyi'in) tampon gitmişti hala yok fazlalıklar atılıyo mu artık :D

olcayto abı bende çekerım senı takma sen kafana diskocular kendılerını cıkarsın ılk önce ;D (cem abi cok buyuk konusuyoruz batarsak yandık ;D)

cocuklar ben batınca yaptığım ilk iş gülmeye başlamak neden mi...? acaba kimi çağırsam..... :D bana göre işin zevki de burada ne dersiniz.... ;D hepsi de aslanlar gibi hazırlar çekmeye daha ne olsun ya..... ;D

arkadaşlar sağ olun, kim ne derse desin beni bırakmayacağınızı biliyorum...olmadı kendi ........ keser yerim ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
ben yine resim yükleyemiyorum... gece geç saat yükleyeceğim... bu arada sadece aşağıdaki 2 resmi yüklüyorum... bu ayak izleri hangi hayvana aittir..bir bilen varsa yazsın???

Mert Bey izler büyük ihtimalle tavşan izleri. İzlerin sıklığına bakacak olursak pek bi acelesi yokmuş gibi gözüküyor. Aheste aheste geçmiş gibi gözüküyor

valla bırakmam suzi leri batakda ama biraz süründürürüm arada çay filan demleriz disco da müziği açar dans ederiz filan ;D ;D ;D

canın sağolsun kürşat abi ;D hakkettik ;D

Discolar 2 sorun çıkarttı diye suzukiler isyan bayrağı açtı birde sayılarıda artıyor hergün mitoz bölünme ile çoğalıyorlar ;D yakında siz Bülent abiyede suzuki aldirirsiniz ;D

Tempus' Alıntı:
Discolar 2 sorun çıkarttı diye suzukiler isyan bayrağı açtı birde sayılarıda artıyor hergün mitoz bölünme ile çoğalıyorlar ;D yakında siz Bülent abiyede suzuki aldirirsiniz ;D
evvett, kaleyi içten fethettik bile...Ayşe hanım , bizim araçlara bakıp, ne güzel hiç bir yerde takılmadan zıp zıp çıkıyor demiş, yakında bir tane alıp süpriz yapar.... ;D

Yok ben ayşa ablanın Freelanderi offroad a modifiye edicem arazide ilk olucak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR