KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Olcayto Bey emeğinize sağlık,
Sizin fotoğrafların ve anlatımın kötü yanı, bağımlılık yapması, her hafta devamını bekliyoruz.
Acil şifalar dilerim, selamlar.
teşekkürler Mustafa bey, amaç zaten o... iyiyi en iyi şekilde paylaşmak.....Allahtan disko falan yok altımızda da , fotoğraf makinalarına ve ekipmanlarına yatırım yapabiliyoruz.. ;D ;D...alette iyi olunca el öğünüyor işte.....
cocuklar ben batınca yaptığım ilk iş gülmeye başlamak neden mi...? acaba kimi çağırsam..... bana göre işin zevki de burada ne dersiniz.... ;D hepsi de aslanlar gibi hazırlar çekmeye daha ne olsun ya..... ;D
ben yine resim yükleyemiyorum... gece geç saat yükleyeceğim... bu arada sadece aşağıdaki 2 resmi yüklüyorum... bu ayak izleri hangi hayvana aittir..bir bilen varsa yazsın???
Mert Bey izler büyük ihtimalle tavşan izleri. İzlerin sıklığına bakacak olursak pek bi acelesi yokmuş gibi gözüküyor. Aheste aheste geçmiş gibi gözüküyor
Discolar 2 sorun çıkarttı diye suzukiler isyan bayrağı açtı birde sayılarıda artıyor hergün mitoz bölünme ile çoğalıyorlar ;D yakında siz Bülent abiyede suzuki aldirirsiniz ;D
Discolar 2 sorun çıkarttı diye suzukiler isyan bayrağı açtı birde sayılarıda artıyor hergün mitoz bölünme ile çoğalıyorlar ;D yakında siz Bülent abiyede suzuki aldirirsiniz ;D
evvett, kaleyi içten fethettik bile...Ayşe hanım , bizim araçlara bakıp, ne güzel hiç bir yerde takılmadan zıp zıp çıkıyor demiş, yakında bir tane alıp süpriz yapar.... ;D