Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,810
Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

son birkaç foto[attachment=1]

06062010278.jpg

06062010281.jpg

06062010279.jpg

Etiketler

selamlar guzel 1 gezi olmuş
sanırım lopezi bu sefer geçmişsiniz. 15 gün once ki denememizin tersi 1 geçiş olmuş resimlerden onu anladım doğrumu ?

quikserdar' Alıntı:
selamlar guzel 1 gezi olmuş
sanırım lopezi bu sefer geçmişsiniz. 15 gün once ki denememizin tersi 1 geçiş olmuş resimlerden onu anladım doğrumu ?
Tersi değil o zaman geri dönülen yeri geçtik devamında kamp attığımız yere ve iniş yaptığımız tepelere ulaştık...

lopezin sonunu göremedik diye üzülen arkadaşlar sevinmiştir.
Çamur biraz cekilmiş gibi ama bu sağnak yağmur da tekrar dolmuştur pazar deneme yapmak lazım
kaşıntısı olan arkadaşlar varmı ?????

ayni gun ayni yerlerdeymisiz, ama raslamadik hic birbirimize, biz lopezin girisinide bulamadik gerci :smiley: tesekkurler paylasim icin.

çok güzel bir aktivite olduğu resimlerinden belli...
LK234 plaka kırmızı defender çok hoşuma gitti özellikle...:smiley:

Tempus' Alıntı:
ayni gun ayni yerlerdeymisiz, ama raslamadik hic birbirimize, biz lopezin girisinide bulamadik gerci :smiley: tesekkurler paylasim icin.
bende aynı şeyi yazacaktım zaman çakışmadı herhalde kuşların olduğu göl'ün arkasındaki cukura inip mangal ve kamp ateşini orada yaktık rastlaşmamamız tesadüf aslında??

Vayy neler kaçırmışım yahu..
Ahmet hep bu takılmayan tamponun yuzunden be kardeşim inşallah bu hafta sonuna kısmet diyelim..

Tempus' Alıntı:
aldığım duyumlara göre lopezin çayırını tarım arazisi olarak kapatmış uyanıklar.girişinide kapatmışlar.telboyundan lopez tarafına 3. denememizde başarılı olduk suların çekilmesiyle.karşılaşmamamız tesadüf.kuşların olduğu gölün arka tarafındaki çukura inip kamp ateşini yaktık. dahasonra mauntrain girişine varmadan sola dönüp çiftalan tarafına tepe yolundan indik.

sokrat gandiya' Alıntı:
bende aynı şeyi yazacaktım zaman çakışmadı herhalde kuşların olduğu göl'ün arkasındaki cukura inip mangal ve kamp ateşini orada yaktık rastlaşmamamız tesadüf aslında??

bizde kuslarin oldugu golun yanindan gectik, orda bir aile vardi minibusle gelmislerdi, yukari tepeye ciktik iki golun ortasindaki yere orda mangal yaptik, ama bizim mangal yapmamiz 3-4 u buldu sanirim :smiley:

çok güzel fotoğraflar videolar çekenlerin yükleyenlerin ellerine sağlık. :smiley:bu yağmurlardan sonra bi gezi olursa haber verin arkadaşlar. :smiley:

deryaderin' Alıntı:
çok güzel fotoğraflar videolar çekenlerin yükleyenlerin ellerine sağlık. :smiley:bu yağmurlardan sonra bi gezi olursa haber verin arkadaşlar. :smiley:

Ben Pazar gunü aradım abi seni danışmak için ama ulaşamadım :smiley:

Tempus' Alıntı:
Ben Pazar gunü aradım abi seni danışmak için ama ulaşamadım :smiley:
hay allah yaaa. neyse bidaki sefer. tekrar ara arkadaşım duymadım cevapsızlar vardı ama ben telefon özürlüyüm :'(

Tempus' Alıntı:
bizde kuslarin oldugu golun yanindan gectik, orda bir aile vardi minibusle gelmislerdi, yukari tepeye ciktik iki golun ortasindaki yere orda mangal yaptik, ama bizim mangal yapmamiz 3-4 u buldu sanirim :smiley:
aynı saatlerde aynı yerlerdeydik ama birbirimizi göremedik şanssızlık...

Paylaşım için teşekkürler. Güzel gezi olmuş.

Selam arkadaşlar

süper bir gezi olmuş,bende hafta sonu full çaliştim :(.Bu haftasonu inşallah birseyler yaparız.

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR