sokrat gandiya
LN 65
Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)
son birkaç foto[attachment=1]
son birkaç foto[attachment=1]
Tersi değil o zaman geri dönülen yeri geçtik devamında kamp attığımız yere ve iniş yaptığımız tepelere ulaştık...quikserdar' Alıntı:selamlar guzel 1 gezi olmuş
sanırım lopezi bu sefer geçmişsiniz. 15 gün once ki denememizin tersi 1 geçiş olmuş resimlerden onu anladım doğrumu ?
bende aynı şeyi yazacaktım zaman çakışmadı herhalde kuşların olduğu göl'ün arkasındaki cukura inip mangal ve kamp ateşini orada yaktık rastlaşmamamız tesadüf aslında??Tempus' Alıntı:ayni gun ayni yerlerdeymisiz, ama raslamadik hic birbirimize, biz lopezin girisinide bulamadik gercitesekkurler paylasim icin.
aldığım duyumlara göre lopezin çayırını tarım arazisi olarak kapatmış uyanıklar.girişinide kapatmışlar.telboyundan lopez tarafına 3. denememizde başarılı olduk suların çekilmesiyle.karşılaşmamamız tesadüf.kuşların olduğu gölün arka tarafındaki çukura inip kamp ateşini yaktık. dahasonra mauntrain girişine varmadan sola dönüp çiftalan tarafına tepe yolundan indik.Tempus' Alıntı:ayni gun ayni yerlerdeymisiz, ama raslamadik hic birbirimize, biz lopezin girisinide bulamadik gercitesekkurler paylasim icin.
sokrat gandiya' Alıntı:bende aynı şeyi yazacaktım zaman çakışmadı herhalde kuşların olduğu göl'ün arkasındaki cukura inip mangal ve kamp ateşini orada yaktık rastlaşmamamız tesadüf aslında??
deryaderin' Alıntı:çok güzel fotoğraflar videolar çekenlerin yükleyenlerin ellerine sağlık.bu yağmurlardan sonra bi gezi olursa haber verin arkadaşlar.
![]()
hay allah yaaa. neyse bidaki sefer. tekrar ara arkadaşım duymadım cevapsızlar vardı ama ben telefon özürlüyüm :'(Tempus' Alıntı:Ben Pazar gunü aradım abi seni danışmak için ama ulaşamadım![]()
aynı saatlerde aynı yerlerdeydik ama birbirimizi göremedik şanssızlık...Tempus' Alıntı:bizde kuslarin oldugu golun yanindan gectik, orda bir aile vardi minibusle gelmislerdi, yukari tepeye ciktik iki golun ortasindaki yere orda mangal yaptik, ama bizim mangal yapmamiz 3-4 u buldu sanirim![]()