Pmr 446 lisansız telsiz hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wanma Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,671

wanma

Yeni Üye
Merhabalar uzun bir süredir forumun takipçisiyim bir konu ile ilgili bilgili arkadaşlarımıza danışmak istiyorum.

Arazi gezilerinde ve kış sporlarında kullanmak için.

Brondi Telsiz FX Dynamic nasıldır kaliteli bir cihazmıdır ?

yoksa motorola xtni mi düşünmeliyim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ...

Saygılarımla...

Etiketler
Ynt: Pmr 446 lisansız telsiz hakkında

kimsenin bilgisi yok herhalde teşekkürler yinede

Brondi marka telsiz kullanan hic yokmu ?

wanma' Alıntı:
Brondi marka telsiz kullanan hic yokmu ?

iş yerinde brondi fx4 kullanıyoruz. fiyatına göre fena değil ama biraz daha fazla verip daha iyisini almayı yeğlerim

Merhaba dostum öncelik ile şunu belirtmeliyim sorduğun Brondi FX-Dynamic çok kalitel ibir telsiz. Avrupada 80 yıldır kullanılıyor.
Tek dej avantajı diğerlerine göre biraz daha pahalı. Ben şahsen bir çok marka kullandım diğer rakiplerine göre daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Tabii sonuçta karar senin.
Arıza falan çıkarsa ıkı sene garantisi mevcut arızalı telsizi senden alıp sıfırını veriyorlar.

Selamlar

Önce belirtmem lazım telsiz konusunda bilgim ve tecrübem yok,
ama off road yaparken arazide gezilerde ihtiyaç oldu ve araştırmaya başladım, HYT ve krisun ve bir kaç çin malı telsiz markasının çok tutulduğunu gördüm, özelliklerine baktım ilk önce telsiz kanununa göre lisansız telsizlerin çıkış gücü 0.5 mw hangi markayı alırsanız alın bu sabit, bir hyt ye vereceğim paranın yarısı sayılacak bir bedelle bir çift midland G 7 aldım, arazide deneme fırsatım olmadı ama aynı frekans aralığında çalışan bir hyt pmr ile çok fazla farkı olacağını sanmıyorum, konuşma şifreleme yada başka özellikler zaten aradığım özellikler değil, ama ilerde lisans alınca o zaman bir çok sınır kısıtlama kalktığı için o zaman marka ve model tercihim en iyisinden yana olur, hala G 7 nin menüsünü tam öğrenemedim pil işareti menüde görünmüyor vs. sonuç olarak lisansız olup ta 40 km. menzil söyleyenler bence biraz abartıyorlar yada çıkışları güçlü o zamanda yasal problem çıkıyor,
bence lisanssız pmr de pek öyle fazla paralar verip karışık cihazlara yönelmek lüzumsuz ama en iyi tercih her zaman kişinin kendi tercihidir.

saygılar.