Polyüreten Kaplama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Muzaffer Kargu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,443

Muzaffer Kargu

Kötü hava sartlari yoktur,yetersiz giyecek vardir
Yer
Almanya-Köln-Fatsa
acaba aracima nerede polyüreten kaplama yaptirabilim?

Ben bu kaplamayi Almanya da gördüm cok güzel birsey bu plastik kaplamayi müsterinin istegine ve ihtiyacina göre istenilen kalinlik ta atiyorlar.1,2 yada 3 mm kalinliginda oluyor,30 dakika sonra tamamen kuruyor ve cok sert bir sey,sac ile kaplama arasina kesinlikle hava ve su girmiyor,bir kere kurudumu artik sac dan ayirmak mümkün olmuyor.Burada daha ziyade pick up larda,ilac tasiyan arabalarda ve ekmek arablarinin ic yüzey kaplamalarin da kullaniliyor

Lütfen su videolari izleyiniz

http://www.youtube.com/watch?v=uBgYjUoLMjU

http://www.youtube.com/watch?v=pINrjTM1B_U

Etiketler

Ynt: Polyüreten Kaplama

Merhaba

Acaba bu tür kaplama nerede yapilir, her boyaci bunu yapabilirmi? Ben su an fatsada bir cj 5 toplatiyorum,

Bende bunu aynen sizin gibi aracin icine ve yükleme yerinin yüzeyine düsündüm.

türkiyede böyle bir uygulama varmi?

Iste arabamin linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88428.0

bunu türkiyede kimse yapmıyor . boşuna olabilirmi diye bakmayın hiç .

bend e isterdim ama o teknolojiyi getirmek yatırım yapmak akıl karı değil senede yapılabilecek birkaç işlem için o yatırım yapılmaz bencede maliyet hesabı malesef cok yüksek türkiyede

Balıkesir Edremit'te bu uygulama yapılıyor, eminim ki büyük şehirlerde de vardır bu uygulamayı yapan. Daha geçen gün adam geldi tanıttı malzemeyi. Biraz araştırın derim...

Buradan uygulamayı yapan arkadaşa ulaşabilirsiniz. 05415198105. Minibüsün arkasına monte edilen bu aletle genelde inşaat alanlarına ve binalara bu uygulamayı yapıyorlarmış ben bizzat inceledim makineyi. Sırf tabancası 6 binliraymış. İki ilaç bu tabancada birleşip havayla temas ettikten 3 sn içerisinde donuyormuş vs vs :smiley:

bahsettiğin mevzu araca atılanla aynı değil he dersen benzermi ? benzer ama aynı değil

Ünal Bey bu uygulama sadece yeni toplanan arabalara degil,sifir alinan yeni pick up larin arka kasalarina ve ford transitlerin arka kasalarina uygulaniyor,yeni nesil pick up larin arkalarindaki plastik sökülüp takildigindan arasina su ve hava giriyormus ve hizli cürümeye sebep oluyormus.onun icin burada sifir araba sahipleride bu uygulamayi yaptiriyor.selamlar

unal' Alıntı:
bahsettiğin mevzu araca atılanla aynı değil he dersen benzermi ? benzer ama aynı değil

Bahsettiğim mevzu aynı polirüa kaplama diye tanıttı zaten uygulamayı yapan kişi. Nasıl bu kadar emin olarak konuşuyorsunuz anlamak mümkün değil!!!

Muzaffer Bey,
Pütür boya boya kaplama diye bir şey var. Ben İzmir' de kısa bir araştırma sonucu aynı bu özellikte bir kaplamayı bulmuştum. Tabi ki bu kadar profesyonel olmuyor. Çünkü kendiniz yapıyorsunuz uygulamayı...

Tüp kartuşlarda satılıyor malzeme, 40- 50 tl ye tabancası var. Tabanca havayla çalışan bildiğiniz boya tabancası zaten.(Pistole) içerisine katıp çözeltiyi hazırlayıp uyguluyorsunuz. Aynı polyüretan malzeme gibi bir kaplama çıkıyor ortaya pütür pütür...

Sizde bir araştırın derim...

sword7' Alıntı:
Bahsettiğim mevzu aynı polirüa kaplama diye tanıttı zaten uygulamayı yapan kişi. Nasıl bu kadar emin olarak konuşuyorsunuz anlamak mümkün değil!!!

iyi o zaman yaptırsın görelim hatta o arkadaşda gelsin burda biz bu uygulamanın aynısını yapıyoruz birebir desin eminimki yaptıran cıkacakdır böylece hem yapan arkadaş kazansın hemde büyük bir sorun hallolmuş olur birde ölcü verelim maliyetide belirtsin yanlız hata olmasın videodaki aynı işlemden olacak benzeri vs değil

unal' Alıntı:
iyi o zaman yaptırsın görelim hatta o arkadaşda gelsin burda biz bu uygulamanın aynısını yapıyoruz birebir desin eminimki yaptıran cıkacakdır böylece hem yapan arkadaş kazansın hemde büyük bir sorun hallolmuş olur birde ölcü verelim maliyetide belirtsin yanlız hata olmasın videodaki aynı işlemden olacak benzeri vs değil

Telefonunu yazdım, nereyi kaplatacaksanız konuşun fiyat alın kaporasını yollayın gelsin yapsın olay bu kadar basit. Yapsında görelimle olmaz öyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR