ali şen' Alıntı:ARKADAŞLAR portatif vinç alamak istiyorum .bizim buralarda echolift diye bir marka var onu satıyolar . bana acaba marka ve kaçlık alsam veya fiyatları hakkın da tavsiye link gibi bilgiler verebilecek arkadaşım varmıdır biraz kararsız kaldım da hangisini alayım diye . şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler.![]()
Omer beyin onerisinden gayrı yinede portatif vinc almak isterseniz benim Duster icin yaptığım vinc oldugu gibi duruyor.ali şen' Alıntı:ARKADAŞLAR portatif vinç alamak istiyorum .bizim buralarda echolift diye bir marka var onu satıyolar . bana acaba marka ve kaçlık alsam veya fiyatları hakkın da tavsiye link gibi bilgiler verebilecek arkadaşım varmıdır biraz kararsız kaldım da hangisini alayım diye . şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler.![]()
ali şen' Alıntı:ARKADAŞLAR portatif vinç alamak istiyorum .bizim buralarda echolift diye bir marka var onu satıyolar . bana acaba marka ve kaçlık alsam veya fiyatları hakkın da tavsiye link gibi bilgiler verebilecek arkadaşım varmıdır biraz kararsız kaldım da hangisini alayım diye . şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler.![]()
dopamin' Alıntı:Ali kardeş vinci ne yapacan taktıktan sonra sabit nokta bumak için uğraş kürek çizme birde küçük hi-jack tamam hiçbir yerde kalmazsın
ali şen' Alıntı:DÜN İTİBARİYLE max extra 4000 lb lik siparişi verdim 370 tl cumartesi gibi gelecek hayırlısıyla. öne taktığımız da biraz eğik gibi aşağı bakar gibi duruyor acaba aradaki parçayı biraz kavisli yapsak biraz daha yukarı baksa sıkıntı olur mu bir de o parça yaklaşık kaç cm olsa daha kullanışlı oluyor ? cevaplar için teşekkür ederim şimdi den ÜMİT BEY in tavsiyesidir bu marka ayrıca ona da teşekkür ederim![]()
ümiterkan' Alıntı:Öne takıldığında eğik gibi durduğu doğrudur ama herhangi bir yere bağlayıp çekme esnasında düm düz oluyor Ali Bey, Burdaki videodan bakabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=NHueTn1IMZE Parçanın uzunluğunu vinç geldikten sonra demircide ayarlayabilirsiniz. Vinç o demir parçaya takılı olduğu zaman araca değmeyecek uzaklıkta olmalı. Bendeki parça 21-22cm uzunluğunda olması lazım. Ayrıca yeni vinciniz hayırlı olsun
monti bey galiba siz aracı satmıştınız diye biliyorum acaba vinç ve parçalar duruyormu.satmayı düşünürmüsünüzMonti' Alıntı:Portatif vincimiz, kabloları herşeyi bitti.... Vinci araca önden yada arkadan bağlayabiliyoruz....
Duruyor Arman bey. Sadece denemede kullanıldıJUNİOR' Alıntı:monti bey galiba siz aracı satmıştınız diye biliyorum acaba vinç ve parçalar duruyormu.satmayı düşünürmüsünüz
teşekkür ederim keseyi ayarlayınca arayacagımMonti' Alıntı:Duruyor Arman bey. Sadece denemede kullanıldı;D ;D