Poyrazköy Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,379

fsirin

Karavan Yönetim
Yer
ISTANBUL
Web
www.nefer.com.tr
23-24 Şubat tarihlerinde, güngör, toffy ve biz Poyrazköy kaçamağı yaptık. :smiley:
Önce poyrazköy'ün tepeden bir manzarasını verelim.

P2238200_stitch.jpg

P2238208.jpg

P2238213.jpg

Ekli dosyalar

• P2238200_stitch.zip
    1.2 MB · Görüntüleme: 159

Etiketler
poyrazköy

Ynt: Poyrazköy Gezisi

evet balıklar şahaneydi :smiley:

poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi :(

bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı :smiley:

Beğendim.

Not: facebook'da ne güzel "beğen" düğmesi var, tıklıyorsun, bir düğmeyle pek çok şey anlatıyorsun. ;D
Beğendimin açılımı; fotoğraflar güzel, durduğunuz mekan güzel, doğa güzel, balıklar güzel, paylaşım güzel, ellerinize sağlık.

Ben de beğendim :D
Hele o balıklar var ya...(Daha akşam yemeğinde Hamsi tava yaptım ama, olsun ;D)

Ferhat Bey görseller için teşekkürler, güzel bir kamp oldu.Poyrazköy'ü sezona kadar bir kez daha ziyaret edelim,

Çevreyi gezme olanağımız sis nedeni ile olmadı, hem balık ziyafeti çekeriz hem de Yoros Kalesi ve civarlarını gezmiş

oluruz.

dağ çiçeği' Alıntı:
evet balıklar şahaneydi :smiley:

poyraz, öğleden sonra sis basti. bütün güneşleri maltepe toplamış , " haluk " " levent" ikilisi toplanmış , "güneş topla benim için" şarkısını kuvvetle söyleyince, bütün güneş ışınları maltepeye gitmiş , biz poyrazda boşa beklemişiz güneşi :(

bizimde yediğimiz balıklar içimizi ısıttı :smiley:

yer güzele benziyor........ ;D
bizimde kemiklerimiz ısındı vallaha ama balık yoktu bizde :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR