Prado Almaya Adım Adım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcamenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 560
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,821

Etiketler


Mevcut sistem üzerinden usb ve telefon görüşmesi sağlayabiliyor diye belirtiliyor.
Diğer aracımız GP'nin forum sayfasında aynı ürünün uyumlusu paylaşılınca LC içinde olabilir diye bakınınca karşıma çıkan ürün.
 

Benmi araçta var;Usbden parça dinleniyor ama parçaların kaydedildiği usbnin tipi ve formatı önemli her usb tanımıyor;
Cd changer iptal olmuyor,araç üzerindeki cd ye 2 kere basınca adapröte geçiş yapıyor;
Telefondan aux aldığı için telefon ve bu çıkış yeterli.
 




Benim baktoğım ürünüde yukarıda paylaştım usb aux ve bluetooh'lu satıcıya mesaj gönderdim net uyumluluk durumunu öğrenmek için
 

Satıcı usb ile müzik dinleyemezsiniz dedi telefonunuzu şarj edebilirsiniz seklinde dönüş yaptı.
 



Navigasyonlu falan bi multimedya cihaz taktırmak daha mantıklı gibi....
İyi bir cihaz için Tr fiyatları cok yüksek yurt dışı ise kapalı kutu fiyatlar makul olsada nasıl bir sey olacağı kocaman bir soru işareti.Hani cok hevesli de değilim daha önce multimedya hani full+full denir ya araç alırken taktırmıştım cok da gerekli olmadığını yaşayıp öğrendim.
Benim suan yaptığım balığa cıkmak gibi bakarsın buyuk balık vurur oltaya
 





e084b311e0bd938577c9be2874c27a5d.jpg


Bir vidanın yaptığına bakın
 

80bin bakım için aldığım yetkili servis bakım fiyatı 1900 tl
Tüm sıvılar değişecek
Diğer rutin bakımlar yapılacak.
 

Tam müzik sisteminin çözümünü buldunuz , lastiğe olana bak tam aksilik nerden nasıl girmiş . O lastik değişir heralde . 80000 bakım derken aracınız 80000 demi yoksa her 80000 km de yapılan bakımmı sıvıların değişimi vs. Yetkilide mi yaptıracaksınız , dışarda bu bakımın fiyatı nedir ?
 



80 bin dilimlerindeki bakım araç 280 binde. O vida nasıl girmiş anlamış değilim acıkcası.Adana da olunca kışlık lastik bulmak zor bu nedenle tamirata verdim pres yapacaklarmış.Yaz için lastik almayı planlıyorum.
Aslında araca usb ve bluetooh ekletebilirmiyim diye düşünüyorum bir hayli görüşme sonrası linklerini verdiğim cihazlar ulaşabildim.küllüğe montaj planlıyorum sigara içmiyorum ihtiyaç yok küllüğe
Bakımı yetkili servis üzerinden sorguladım 2400 den 1900 düştüler.Dışarıda kaça yaptırırım yarın onu sorgulayacam.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst