President George sabit telsiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nitroces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,969

nitroces

2009/L200 4*4
Yer
Akşehir
Web
yalinsumer.com.tr
AM-FM-LSB-USB modları vardır.

üzerinden swr ayarı yapabilirsiniz.

araç içi kullanımlar için ekran orjinal yeşil ve turuncu cift renklidir.

rf kazanç-power,mic kazanç özelliği vardır.

gürültü bastırmak için hi cut vardır.

nb/anl tusu ile otomatik gürültü keser.

roger bip özelliği vardır.

tx gönderme sesine echo verebilirsiniz.

dual wach iki kanal takip özelliği vardır.

M1-m2-m3-m4 olarak herbirinde 4 alt kanal toplam 16 frekans hafızaya alabilirsiniz.

scan kanal tarama özelliği vardır.

25 watt

Tam olarak cb demek yanlış olur amator bir telsizdir.ancak aracımda uzun kullandığım sürece hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Hf amatör telsiz e geçtiğim için satıyorum

fiyatı 400 tl

Photo-0041.jpg

Photo-0042.jpg

Etiketler

Ynt: President George sabit telsiz

evet.ancak bu tip cihazlarda birtakım modifikasyonlar yapılabiliyor.rf power modification sonucunda 50w diyor ancak ben onu alamadım.

frekans durumuna gore 20-25 watt alınıyor.

rf power mod. http://malzev.tripod.com/cb-radio/georg_.htm

uyarınız için teşekkürler...

Ynt: President George sabit telsiz

Biliyorsunuz bu tip cihazlar artık üretilmiyor.bende başka bir kullanıcıdan aldım yaklaşık 1 sendir kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.profosyonelce uygulanmış.sorun olacagınıda düşünmüyorum.ancak dikkatli olunmasında fayda var.swr ayarlarının ve sistemin düzgün olması gerekiyor.her telsiz sisteminde olması gereken hassasiyet bence.
tabiki her modifikasyon uzmanınca uygulanmalı.130 beygir fabrika cıkısı olan araclar chip tuning ile 30-40 beygir yukseltılıyor.

phone a jeilbreak yapan telefonun uçma riskini kabullenir ancak oluncada çok mutlu olur.jeilbreak yapıpda mutsuz olan bir iphone kullanıcısı tanımıyorum.

hoş bu sitedeki sistemimin satılıp satılmamasıda çok önemli değil.satmayıda kazanç amaçlı olarak düşünmüyorum.internetten 2. el malzeme almak satmakda bir hobi benim için.

AM-FM-LSB-USB modları vardır.

üzerinden swr ayarı yapabilirsiniz.

araç içi kullanımlar için ekran orjinal yeşil ve turuncu cift renklidir.

rf kazanç-power,mic kazanç özelliği vardır.

gürültü bastırmak için hi cut vardır.

nb/anl tusu ile otomatik gürültü keser.

roger bip özelliği vardır.

tx gönderme sesine echo verebilirsiniz.

dual wach iki kanal takip özelliği vardır.

M1-m2-m3-m4 olarak herbirinde 4 alt kanal toplam 16 frekans hafızaya alabilirsiniz.

scan kanal tarama özelliği vardır.

25 watt

Tam olarak cb demek yanlış olur amator bir telsizdir.ancak aracımda uzun kullandığım sürece hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Hf amatör telsiz e geçtiğim için satıyorum

fiyatı 400 tl
Resim atabilirmisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR