KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya öğrenirim bir ara president firması kapanmadan bir anteni vardı meşhurdu herkes onu arıyordu 2. el filan. konuşalım o zaman bir ara bana telsiz lazım olucak neler yapabiliriz görüşürüz
Yavuz bey merhaba temiz bir cıhaz olursa haber veririm.bahsettiğiniz lineer 4 mrf li diye tabir edilen kl 500 veya zetagi b550 ancak sizin telsiz 4watt ile süreceğinden 150-200 watt ın üstünü görmeniz mümkündeğil. ayrıca ml145 anteninizde buna musait değil.
Yavuz bey merhaba temiz bir cıhaz olursa haber veririm.bahsettiğiniz lineer 4 mrf li diye tabir edilen kl 500 veya zetagi b550 ancak sizin telsiz 4watt ile süreceğinden 150-200 watt ın üstünü görmeniz mümkündeğil. ayrıca ml145 anteninizde buna musait değil.
Bütçenizi zorlamadan mevcut sisteminize piyasada 150watt (diye satılan,ki 10watt girişte bile max 80watt verir) lineer sizin işinizi görür gibi geliyor bana. ama farklı bir şeyler düşünüyorsanız telefon ile yardımcı olabilirim..
Bütçenizi zorlamadan mevcut sisteminize piyasada 150watt (diye satılan,ki 10watt girişte bile max 80watt verir) lineer sizin işinizi görür gibi geliyor bana. ama farklı bir şeyler düşünüyorsanız telefon ile yardımcı olabilirim..
Şu canavar gibi cihazı neden kimse almaz anlamam. Kendi telsiz ilanımda sizin satışınızın linkini verdim. Dedim ki baba gibi bir cihaz arayanlar linkteki cihazı alsın. Yeni, düz hiçbir özelliği olmayan cihazlara 200-300 TL vermektense bu cihazı alın diye. Mahmut Bey, böyle giderse ben alacağım galiba bu cihazı. . Biraz büyük diye mi alınmıyor anlamadım. Benim küçücük vitara da bile o cihaza yer var . Transistörü 1969 diye desem o da olmaz. Alın şu telsizi arkadaşlar yoksa dayanamayıp ben alacağım :..İyi satışlar dilerim Mahmut Bey..Kusura bakmayın biraz bölmüş oldum...