President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,506
Ynt: President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

Tempus' Alıntı:
ya öğrenirim bir ara president firması kapanmadan bir anteni vardı meşhurdu herkes onu arıyordu 2. el filan. konuşalım o zaman bir ara bana telsiz lazım olucak neler yapabiliriz görüşürüz :smiley:
o kampanyalarıda ben yapmıştım zaten :smiley:
sen merak etme bu iş benim işim..

Etiketler

kasirga1' Alıntı:
o kampanyalarıda ben yapmıştım zaten :smiley:
sen merak etme bu iş benim işim..

tamam Mahmut sen bana özelden bilgilerini atarsan sana ulaşıcam ilk fırsatta teşekkürler :smiley:

Tempus' Alıntı:
tamam Mahmut sen bana özelden bilgilerini atarsan sana ulaşıcam ilk fırsatta teşekkürler :smiley:

Kürşat beğenmezsen para yok dedimya.. tesisatını kuralım kullan 1.3 ile v8 kadar farkı anlamazsan ben bir şey demiyorum..:smiley:

Günaydın Midland ml145 (sıfır)ve president taylorla beraber kullanabileceğim bir lineer amfi 300-400(mobil 12v) temin edebilirmiyiz?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Günaydın Midland ml145 (sıfır)ve president taylorla beraber kullanabileceğim bir lineer amfi 300-400(mobil 12v) temin edebilirmiyiz?
Yavuz bey merhaba temiz bir cıhaz olursa haber veririm.bahsettiğiniz lineer 4 mrf li diye tabir edilen kl 500 veya zetagi b550 ancak sizin telsiz 4watt ile süreceğinden 150-200 watt ın üstünü görmeniz mümkündeğil. ayrıca ml145 anteninizde buna musait değil.

kasirga1' Alıntı:
Yavuz bey merhaba temiz bir cıhaz olursa haber veririm.bahsettiğiniz lineer 4 mrf li diye tabir edilen kl 500 veya zetagi b550 ancak sizin telsiz 4watt ile süreceğinden 150-200 watt ın üstünü görmeniz mümkündeğil. ayrıca ml145 anteninizde buna musait değil.

ml145 400 watt diye hatırlıyorum.Olmazsa takaslayarak sistemi değiştirsek?

Mahmut bey selamlar.
benimde telsiz ve anten ihtiyacım var.özelden yada buradan telefon numaranızı verirseniz görüşmek isterim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
ml145 400 watt diye hatırlıyorum.Olmazsa takaslayarak sistemi değiştirsek?
Verilen fabrika değerleri malesef pratikte örtüşmüyor. 100watt bile bir çok anteni fazlasıyla ısıtmaya yetiyor..

COMODOREE' Alıntı:
Mahmut bey selamlar.
benimde telsiz ve anten ihtiyacım var.özelden yada buradan telefon numaranızı verirseniz görüşmek isterim.
Hüseyin bey merhaba telefon numaram 05322471926..

Anladım.Uzmanı sizsiniz.Dediğimgibi bütçemi zorlamadan eldekinide değerlendirerek bir sistem önere bilirseniz memnun olurum.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Anladım.Uzmanı sizsiniz.Dediğimgibi bütçemi zorlamadan eldekinide değerlendirerek bir sistem önere bilirseniz memnun olurum.
Bütçenizi zorlamadan mevcut sisteminize piyasada 150watt (diye satılan,ki 10watt girişte bile max 80watt verir) lineer sizin işinizi görür gibi geliyor bana. ama farklı bir şeyler düşünüyorsanız telefon ile yardımcı olabilirim..

kasirga1' Alıntı:
Bütçenizi zorlamadan mevcut sisteminize piyasada 150watt (diye satılan,ki 10watt girişte bile max 80watt verir) lineer sizin işinizi görür gibi geliyor bana. ama farklı bir şeyler düşünüyorsanız telefon ile yardımcı olabilirim..

önümüzdeki günlerde arayacağım sizi. teşekkürler.

Şu canavar gibi cihazı neden kimse almaz anlamam. Kendi telsiz ilanımda sizin satışınızın linkini verdim. Dedim ki baba gibi bir cihaz arayanlar linkteki cihazı alsın. Yeni, düz hiçbir özelliği olmayan cihazlara 200-300 TL vermektense bu cihazı alın diye. Mahmut Bey, böyle giderse ben alacağım galiba bu cihazı. :D . Biraz büyük diye mi alınmıyor anlamadım. Benim küçücük vitara da bile o cihaza yer var :D . Transistörü 1969 diye desem o da olmaz. Alın şu telsizi arkadaşlar yoksa dayanamayıp ben alacağım ::smiley:..İyi satışlar dilerim Mahmut Bey..Kusura bakmayın biraz bölmüş oldum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR