Z zzavarci Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 13 Kas 2010 #1 puxing px-888 için usb çıkışlı kalo lazım emektar radyocuların yardımlarını bekliyorum
Z zzavarci Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 14 Kas 2010 #2 Ynt: programlama kablosu hadi ama hiç mi cevap yok!!!
Z zzavarci Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 14 Kas 2010 #3 Ynt: programlama kablosu WAY ARKADAŞ YA...telsizci olalım sosyal ağ kuralım dedik QSL deki se bile yok
Ynt: programlama kablosu WAY ARKADAŞ YA...telsizci olalım sosyal ağ kuralım dedik QSL deki se bile yok
ali aksoy Cep Telefonu yardımcı olur, Telsiz Hayat kurtarır. Mesajlar 314 Tepkime Puanı 9 Yer İstanbul , Ankara , İzmir , Bodrum Web www.sivilhaberlesme.com 16 Kas 2010 #4 Ynt: programlama kablosu Devre ... Puxing 777 - 888 KIRISUN PT 558 - 4200 WEIERWEI 3288 gibi WOUXUN UVD , KG , marka , model cihazları aynı kablo ile programlarsın AMA AMATÖR OLMAN GEREKİR..!!! biliyorsun ya... Ali Aksoy
Ynt: programlama kablosu Devre ... Puxing 777 - 888 KIRISUN PT 558 - 4200 WEIERWEI 3288 gibi WOUXUN UVD , KG , marka , model cihazları aynı kablo ile programlarsın AMA AMATÖR OLMAN GEREKİR..!!! biliyorsun ya... Ali Aksoy
Z zzavarci Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 16 Kas 2010 #5 Ynt: programlama kablosu ali ustam nereden bulabilirim bunu yurt dışından da getirtmek istemiyorum çok uzun zamanda geliyor türkiyeden alsam telsizimden de pahalıya geliyor nasıl yapsak ki
Ynt: programlama kablosu ali ustam nereden bulabilirim bunu yurt dışından da getirtmek istemiyorum çok uzun zamanda geliyor türkiyeden alsam telsizimden de pahalıya geliyor nasıl yapsak ki
ali aksoy Cep Telefonu yardımcı olur, Telsiz Hayat kurtarır. Mesajlar 314 Tepkime Puanı 9 Yer İstanbul , Ankara , İzmir , Bodrum Web www.sivilhaberlesme.com 16 Kas 2010 #6 Ynt: programlama kablosu istanbul telsiz merkezinin sitesine gel kayıt ol Chat adresini PM işle vereyim....!!!
Ynt: programlama kablosu istanbul telsiz merkezinin sitesine gel kayıt ol Chat adresini PM işle vereyim....!!!
Z zzavarci Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 16 Kas 2010 #7 Ynt: programlama kablosu karabükteyim ben ama
ali aksoy Cep Telefonu yardımcı olur, Telsiz Hayat kurtarır. Mesajlar 314 Tepkime Puanı 9 Yer İstanbul , Ankara , İzmir , Bodrum Web www.sivilhaberlesme.com 16 Kas 2010 #8 Ynt: programlama kablosu internet adresi : www.istanbultelsizmerkezi.com bende bayram ziyaretindeyim , işin olsun diye uğraşıyorum
Ynt: programlama kablosu internet adresi : www.istanbultelsizmerkezi.com bende bayram ziyaretindeyim , işin olsun diye uğraşıyorum
A agura Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 3 10 Ara 2010 #9 Ynt: programlama kablosu selamlar arkadasım aradıgın kabloyu gittigidiyorda bulabilirsin