Ynt: Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?
Ömer bey bağlantı için teşekkür ederim.Aslında olayın özü şu;imkanlar dahilinde işimizi görecek her türlü araç ile gezginci ruhumuzu tatmin edebiliriz.Ben yıllardır fırsat buldukça kısa süreli geziler yapmaktayım aracımda sedan türü araçlar.Hiçbir zaman yiyeceği ve yatacak yeri dert etmedim.Yol üzerinde bir köy bakkalından aldığım zeytin-peynirin tadını bir su kenarında yerken çıkardım ve o tadı hiçbir marketteki peynirde bulamıyorum.Uykumuz geldiğinde de bir petrol istasyonuna çekip arabanın içinde yattığımız çok olmuştur.Hatta gezilrimizde oğlum otelde yatmak istemiyor.Hele yorulunca bir dağ başında mangalı yakıp üstünede bir çay demleyince keyfimizin sabancılarda bile olmadığını dile getirip gülüyoruz.Hatta haftaya okullar tatil olunca Marmara ve ege turu yapacağım bir haftalık ve bunun enaz 3-4 gününü araçta yatacağız çünkü insan birazda bazı lükslerden yoksun hayatı özlüyor.En önemlisi benim için ailem yanımdaysa ve keyif alıyorsak yer,zaman,mekan,araç önemli değil.
SİSDAĞILI61 arkadaşım dedğiniz gurup araçlarla zaten ilgileniyorum çok uygun fiyatlarlada karavan haline getirilebiliyor ve hemde tadilat istemiyor.hedefim önümüzdeki 2 yılda Allah kaza bela vermezse sahip olabileceğim inancındayım.Çok şükür şimdiye kadar hedeflerimde bir sapma olmadı bunda da olmayacağı inancındayım.