discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D
Rahat bırakın adamı ya ;D 150 neyinize yetmiyor![]()
yunus bager' Alıntı:;D ;D
O Ustana selam söyle iade ediyorumsen ona birde deki bunu diyen 20 yıldır makina imalatı yapıyor öyle uydurukcu değil
![]()
Neyse bütün mağzemeler çeliktir çelilre sertlik derecesine göre ve sertleştirerilebilme derecelerine göre değişir
Yatsı çelik demek sac demektir saclarında birçok çeşidi vardır st37-40-50- hardoks vs.vs. gider ama tahminime göre kullandığı sac st37'dir kullandığı elektrol nekadar o sac'a uyumludur içindenmi geliyorhelede kaynağı kaz altıyla yaptıysa bu işten hiç anlamıyor demektir ama argonla yaptıysa, uygun telide kullandıysa en azından kaynak yerinden kırılmaz
Neyse şimdi ben gene bişey demiyeyim eğer o ara parçaya bişey olursa sen direk ustanın telini bana ver![]()
ndoganci' Alıntı:birşey olmuyor km saatine![]()
arkhem1' Alıntı:sword7 iyi akşamlar,
puma motor çalışmalarını heyacanla takip ediyorum sanırım masraflı olmasının yanında oldukça stresli ve sıkıntıli bir çalışma oldugunu tahmin ediyorum.
umarım bunca sıkıntıya göre istediğin güç ve performansı elde edersin. bende land kullanıcısı ve hastasıyım ben aracının kaç model oldugunu ve maliyet bilgilerinin neler olduğunu ve resmi prosedürün neler olduğunu bizlerle paylaşmanı rica edeceğim bende ileride puma motor koyma planları yapıyorum ve senin bilgilerin benim gibiler için birer fener olacaktır saygılarımla
sword7' Alıntı:İyi dilekleriniz için teşekkürler. Aracım 90 model, maaliyet bilgileri henüz netleşmedi, resmi prosedür işi için 2010'u bekleyeceğim. Yeni yasaya göre motor yedek parça olarak sayılacakmış. Zaten aracımın muayenesini yaptıralı 3 ay oldu. 2011'e kadar zamanım var daha.
nordic1903' Alıntı:Umut Bey hayırlı olsun..Gelişmeleri büyük bir zevkle izliyoruz..Şu yeni yasa hakkında neler duydunuz ? Biraz daha açıklama yapmanız mümkün mü ? Motorun yedek parça sayılması demek motor değişiminin ( benzinliden dizele yada dizelden turbo dizele farketmez ) gayet kolay olması demek oluyor bildiğim kadarıyla..
Saygılarımla
Cenk SARIKAYA
sword7' Alıntı:150 ye kadar gösteriyor yetmez mi kiTelimi koparır, hızı mı göstermez o kilometreden sonra ?
nkurtkaya' Alıntı:Bırak tel kopana kadar (koparsa) kalsın gösterge.
nordic1903' Alıntı:Umut Bey hayırlı olsun..Gelişmeleri büyük bir zevkle izliyoruz..Şu yeni yasa hakkında neler duydunuz ? Biraz daha açıklama yapmanız mümkün mü ? Motorun yedek parça sayılması demek motor değişiminin ( benzinliden dizele yada dizelden turbo dizele farketmez ) gayet kolay olması demek oluyor bildiğim kadarıyla..
Saygılarımla
Cenk SARIKAYA
dron' Alıntı:hayır bu mümkün değil sadece dizele dizel motoru koya bileceksiniz sadece ruhsatta motor numarası olmayacak yani motoru işletme masrafı ortadan kalkacak (proje ve diyer prosetür) lakin tüv muayenesinden gececeksiniz
bu kanunla arabanın üzerine araba üretim tarihinden eski motor atamıyorsunuz ve daha büyük ve daha küçük hacimli motor atamıyorsunuz 2500 cc ise 2500 cc motor koyabiliyorsunuz farlı bir cc de motor koymanız gerektiğinde makine mühendisleri odasına gitmeniz gerekecek