pw 250 4x4 tek kabin 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan laz_08 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,276

laz_08

Yeni Üye
s.a arkadaşalr ben bugun kayıtoldum ve bu ilk mesajım bana ankarda bu araba için yardımcı olabilecek anlayan bi tamirci lazım 1haftadır sanayideyim sorunu bulamadılar sıyıracamartık.
sorun: araba tam sağ ve sol manevrda kasıntı yapıyor on difrasıyel yenı değişti gene aynı bana yadımcı olabilecek arkadaşalr telefonla da görüşebilirm bilen veya aynı sorunu yaşayn varsa burdan yada tlf den görüşebilirm
tel:0541 311 11 20

Etiketler
Ynt: pw 250 4x4 tek kabin 2000 model

Selam arkadaşım İvedikorganizesanayide 21.cadde 539 sok no=22 de DÖRTDEMİRLER LTD STİ var Hem yedekparça hemde servis ulaşırsan yardımcı olurlar tel= 0 312 3956773-74-75.Gidersen selamımı ilet Mehmet Ali Egeli NAZİLLİ 0532 330 7959, kolaygelsin.

sağolasın kardeşim bu sabah dediğin yere gidecem artık ustalar bunun normal olduğunu soylemeye başladılar:SS

abi ustaların her dediğine kanma,
sorunu anlamadıklarında sallıyolar,
geçen benim tüplü arabanın enjektörleri değişti gaz kaçağı var diye gittim, ufak bi parça değişti teflonla sıkıldı falan,
ama oku kesilmedi,
tekrar gittim,
çocuk yaşta kendini ustayım diye tanıtan biri geldi, abi egzosta kaçak var çiğ gaz atıyor, koku ordan geliyor önce onu yaptır falan..,
ulan enjeksiyonlu arabada çiğ yakıt mı olur,
sonra rot balanx ustası arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir yere gititm, uzun uğraş sonrası biraz da erişim yeri zor olan filtre-enjektör arası hortumda hasar oluştuğundan kaçak olduğunu çözdü,
işin kötü yanı da beni sallayan esnafın buranın yerlisi olması, işi ciddiye alıp yapan esnafın başka bir şehirden gelen esnaf olup bazı yerli ustalarca dışlanması,
sonra da iş yok işimizi... gelenler aldı derler,
Sertifika sistemi yaygınlaşıyor, belgesi olmayan çalışamayacak bundan sonra, bizde kıçına tornavida koyup ben ustayım diyen artis takımından kurtulacağız inşallah....

ewet bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum bende 9 10 gündür sanayiye gidiyorum sorunu bulan olmadı bu doçları artık bakmıyolar ve arazilidewn anlayan usta kalmamış açıkçası karadenizde baktıracam arbada altta değişmeyen bi şanzuman kaldı onuda sokup baktık hiç birşeyi yo on defransiyel ve şaft kayıcalr hepsi değiti yanı sorun çozülsündiye 3binlira masraf ettim ama şimdi normal diyolar bunu yapar yanı bu tam sağ ve sol manevrada akislerin en çok zorlandığı poziyon diyolar napim artık satacam bıktım ben bu arabadan:sss :(

Hocam bu sitede de doç kullananlar var tek tek ulaşmaya çalışın dilinden anlayan birini tanıyor olabilirler,
mutlaka bi çözümü vardır, ama o çözümü bileni bulmak da artık büyük bi sorun,
bu ustalar bizi usta edecek sonunda o olacak..

Araç nasıl kasıyor tam olarak anlamadım. ama gezinme meselesini diyorsanız bu Dodge'ların ortak sorunu. heleki arazili dodge'larda daha fazla gezinme oluyor.
sonuç olarak
1 ön dingilin makasın tam merkzinde olup olmadığını kontrol edin.
2 ön dingilin aracın merkezinden kaçık olup olmadığına baktırın
3aracın direksiyonu düz konumda iken aracı karşınıza alın ve tekerleklerin yatık olup olmadığını kontrol edin. benimkinde sol tekerlek e30 kasa Bmw'nin arka tekerlekleri gibi çamurluk içine yatık duruyordu
4 araç şantiyede çalışmıs ise veya çalışmamışsada şasesi eğik olup olmadığına baktırın
5 rotları ayarladıktan sonra gezinme meselesi çözülmüş oluyor. yani büyük oranda gezinme meselesi çözülüyor

bayram abim oncelikle ilgilendiğin çok teşekkür ederim:
abim araç tam sağ manevra yada sol tam manevrada arazi vitesine takılınca ağırdevir yuksek devir farketmiyor kasılıyor yanı akisler zorlanıyor hanı birazda ha yuklensen akıs kesilecek gibi oluyor nebilim ivediık organızde yusuf usta buna baktırdık en son bu normal diyor
1 .biz zaten makas değiştirdik komple eskisi anakat hariç çok eskimiş ti.ama tekrar taktık gene aynı :(
2. ön dingil senın dediğin gibi idi aynı yatık sol teker ama değiştirdik komple ön dingili.düz şimdi
3 dediğingbi şase eğik olabilir ona bi baktıralım.
çok teşekkür ederim bayram abi

Aracın hublarından kaynaklanan sorun var. yani kaba bir tabirle aks kilidi diye tanımlanan parçalar var ön tekerlek ile ön aksi bağlayan aparat. Onu detaylıca inceleyin derim. benim acizane görüşüm

abi ön takım komple sıfırlandı yanı yenı difransiyel alındı ben sadece firen diskini değiştirdim gne aynı ilgin için çok tşk ederim

a.s kardeş senin arka diferansiyel fabrika çıkışlı 100 de 100 kilitli olduğundan tam sol ve sağ yapınca kasma yapar bunda korkulacak bir şey yok aksine sevinmelisin..bende 98 model var seninki ile aynı durumu bende yaşadım önce çok garipsedim ama işi öğrenince bana zevkini çıkarmak kaldı.denemek isterse arka dingili kirko ile kaldırıp lastiklerin birini ileri doğru çevirdiğin zaman öteki lastiğinde döndüğünü göreceksin selamlar..........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR