QUECHUA Forclaz 500 Trekking Botu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan carfoshoon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,898

carfoshoon

Yeni Üye
Merhaba,

Fazla bütçe ayırabilecek biri olmadığımdan bu ayakkabı hakkında ya da fiyat olarak buna yakın, su geçirmez bir trekking botu istiyorum.

Sizlerden bu ayakkabıyı gören, kullanan var mı?
novadry adı altında kendi geliştirdikleri bir teknoloji ile su geçirmez olduğunu söylediler...

http://www.decathlon.co.uk/EN/forclaz-500-ventiv-113900330/

asset_18352617.jpg

Etiketler
Ynt: QUECHUA Forclaz 500 Trekking Botu

Merhaba,verdiğiniz linkte fiyatını göremedim(benim gözümden kaçmış olabilir).Ankara da yürüyüşlerde bu markanın ayakkabılarını giyen çok sayıda arkadaş gördüm.Su geçirdiğine dair bir şikayet duymadım.Bu tür büyük firmalardan alışveriş yapmanın bir avantajıda satış sonrası hizmetlerde yardımcı olmaları.Eğer tercih ederken belirtilen özelliklere uygun olmadığını görürseniz,geri dönüş yaptığınızda bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.Yurt dışından internet yoluyla almak ciddi bir seçenek.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. 45 £ lik bir fiyatı var.

istanbul mağazasında bu ürün var ve fiyatı 105 TL (yanlış hatırlamıyorsam). aldığım geri bildirimi düşünürsek ve en azından mağaza güvencesini de göz önüne alırsam bu ürünle ilgili olumlu düşüncelerim artıyor, bir aksilik olmazsa da bayram sonrası alacağım.

sonuçları yazarım, faydası olabilir...

merhaba istanbuldaki mağzanın yerini özelden söylemeniz mümkünmü acaba?

20 mesaj sınırını geçemediğim için özel mesaj yazamıyorum.
ama özelden istediğin için de buraya yazmanın doğru olup olmayacağı yönünde şüphelerim var ancak kısaca "forumistanbulda" diyebilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR