Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,477

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
KURALLAR

* Yarışmanın konusu: Bahar

* Yarışma, fotoğraf sanatına ilgi duyan herkese açıktır.

* Yarışmaya gönderilen fotoğrafların dijital fotoğraf makinası ile çekilmiş olması zorunludur.

* Katılımcılar eserlerine bir rumuz vermelidir.

* Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların, herhangi bir yarışmada derece almamış olması gerekmektedir. Fotoğrafın sergilenmiş ya da yayımlanmış olması, yarışmaya katılım bakımından bir engel teşkil etmez.

* Yarışmaya katılanlar kişisel bilgilerin doğruluğunu beyan ve taahhüt eder. Verilen bilgilerin yanlış olduğunun anlaşılması halinde katılımcı yarışmadan diskalifiye edilecektir.

* Yarışmaya katılan tüm katılımcılar eserlerinin, eser sahibinin adı soyadı ve eser adı belirtilmesi koşuluyla Radikal tarafından sergilerde, vb. mekanlarda, televizyon kanallarında veya elektronik ortamlarda, dergi, kitap, katalog, broşür, vb. her tür tanıtım ve reklam mecralarında dia, fotoğraf, vb. görsel şekilde kullanılmasına, gösterilmesine veya sergilenmesine muvafakat ettiğini ve buna bağlı olarak, gerek Fikri ve Sınai Haklar Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin/eserlerinin yurtiçinde veya yurtdışında çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma, vb. umuma arz için gerekli bilumum haklar ve tüm bu sayılan hakların üçüncü kişilere/kurumlara devredilebilmesi hakları için Radikal'e izin/muvafakatname verdiğini, bu yarışmaya katılmakla peşin olarak kabul etmektedir ve bu şekilde kullanılan eserler için, eser sahibi, sonradan, verdiği izni kesinlikle geri almayacağını ve eserin yukarıdaki şekilde kullanılmasını men etmeyeceğini ve herhangi bir telif hakkı veya maddi, manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

NASIL KATILABİLİRİM?

* Radikal.com.tr dijital fotoğraf yarışması tüm radikal okurlarına açıktır.

* Fotoğraflar editörlerin onayından sonra yayına alınacaktır. Yarışmayla ilgisi olmayan fotoğraflar yayınlanmayacaktır.

* Yarışma 31 MAYIS 2009 tarihinde sona erecektir.

* Yarışmacılar tarafından yüklenen fotoğraflar radikal.com.tr okurları tarafından oylanacaktır.

* En fazla oy alan ve radikal.com.tr editörlerinin seçtiği fotoğraflardan oluşan seçki yarışma jürisi tarafından değerlendirilecektir.

* Kazananlar Haziran ayı içerisinde radikal.com.tr'de ilan edilecektir.

JÜRİ

Kutup Dalgakıran : Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü

Hasan Şenyüksel : Fotografevi Yöneticisi

Kamil Fırat : Fotoğraf Sanatçısı

Haluk Çobanoğlu : Fotoğraf Sanatçısı

Metin Öztürk : Radikal Gazetesi Görsel Yönetmeni

Radikal

Yarışmaya Gezenbilir Ailesinden Katılanların Fotoğrafları;

1 - Bitanem - AYDURAN

2 - Tutsak Yaşamlar - AYDURAN

3 - Uğurlu Bahar - eftaLYa

4 - İş Başında - eftaLYa

5 - Minik Sevda - eftaLYa

6 - Seviyor Sevmiyor - eftaLYa

7 - Ballı Baba - eftaLYa

8 - Bahar Tüyü - eftaLYa

9 - Yurdum - eftaLYa

10 - Sarım - eftaLYa

11 - Kırsal - eftaLYa

12 - Güllerin İçinden - penguen

13 - Beşi Bir Yerde - penguen

14 - Kırmızı - penguen

15 - damla - penguen

16 - pembe rüya - penguen

17 - Bahar Dalı - penguen

18 - Renklerin Dansı - penguen

Etiketler
Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Bu yarışmaya bende iki tane fotoğrafla katıldım. Gezenbilir ailemizde kişisel galerilerde çok güzel fotoğraflar var. Tüm gezenbilir dostlarımın katılmasını tavsiye ediyorum. Kazananların bizim ailemizden olması beni çok sevindirir... Herkese şimdiden bol şanslar ;)

1 - Bitanem

2 - Tutsak Yaşamlar

Rica ederim Esra'cım ;)

Bu yarışmayı kazanmayı hakedecek arkadaşlar var içimizde ve ben çok sevinirim bizden birinin kazanmasına. Penguen'e de söyledim o da katılacak. Bence sende katılmalısın ;)

Yarışmaya katılan arkadaşlar, fotoğraflarına ait linkleri burada bizlerle paylaşırlarsa iyi olur. Bakıp oy kullanırız ;)

Hadi hayırlısı arkadaşlar. Ben en çok "Uğurlu Bahar" ı beğendim. :smiley:

eline sağlık Zeynep :smiley: 10 puan hepsine :D ama en çok pembe rüya yı beğendim :smiley:

Murat valla ben girip herkese hakkı gibi puan verdim :D (bizimkilerin hepsine 10 ) ama eminim kendi haricindeki herkese 1 veren de çoktur. Karakter meselesi :D

Bilsek kendisini ; iade - i ziyaret yapardık :smiley:

Esra'cığım,
Dün gece çok yorgun olduğum için sadece 'Uğurlu Bahar' a bakabilmiştım. Şimdi açılmış gözlerimle hepsini tek tek ziyaret ettim :D Gerekli oylar da tarafımdan verilmiştir ;)
Ayrıca 'Minik Sevda' da çok çok güzel... Bayıldım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.