<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 176699" data-quote="Casby" data-source="post: 1528982"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1528982"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1528982">Casby' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Aracımın anahtarı orjinal fakat kabı sonradan takılma bu yüzden kapıları manuel açıyorum.1-2 haftadır. bu akşam aracımın kontağını çeviremedim.direksiyon kilitli değil hafifte olsa sağa sola hareketi var.kontak yuvasına bir şey girmiş midir yoksa motor filan mı kilitlendi acil yardım lütfen
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hocam eslesme ve pil seceneklerini deneyin yine olmazsa guvenilir bir anahtarcida yaptirabilirsiniz, eslesme icinde bir yere gitmenize gerek yok, pilin dolu oldugundan emin olduktan sonra, aracin icinde girin, anahtari cevirip 1 konumuna Yani sadece mars basmadan elektrik acilcak konuma getirin, ardindan geri cevirip cikarin, cikarin cikarmaz kilit acma tusunu basili tutarken, kilitme tusuna 3 kere arka arkaya basin, kapilar kitlenecek ve anahtar eslesme yapilmis olacak, bazen Tek seferde olmuyor bir kac kere deneyebilirsiniz.</div>