Range Rover 4,6 Hse Erbabından Tavsiye Ricası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagalazade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,935

cagalazade

Ana Kamp
Selamlar,

Aslında eski bir gc zj kullanıcısıyım ve araç arıyorum ama artık arazi kullanımım %10 lara kadar düştüğü için range rover da bakmaya başladım... Bu başlık altında paylaşılan konuları okuyunca, bana en sağlıklı yorumu izmir de yaşadığım için kadirizmir nickli arkadaşımızın verebileceğini (servis-usta-parça vs gibi) ve aracı muhtemelen burda bulamayacağım ve istanbul dan alacağım için Adem ustanın elinden geçeceğini düşündüm :smiley:

Gerçi 2 seneden beri izmir deyim, eski bir istanbul luyum, o yüzden biraz temkinli davranıyorum burada bu tarz bir araç almaya kalkışırken...

Eğer beni yönlendirirseniz çok sevinirim, referans araç olur, onu yapma bunu yap gibi bir tavsiye olur vs... Zaman ayırıp okuduysanız bile yeter gerçi, şimdiden teşekkür ederim :smiley:

Bu arada, pazarlık aşamasında olduğum aracın ilanı burda, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim, konu sıcak bugun yarın bitebilir alışveriş...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-yilbasina-kadar-acil-satilik-133532391/detay/

Ynt: Range Rover 4,6 Hse Erbabından Tavsiye Ricası

araç resimlerden temizgibi görünüyo fakat yakından incelemekte fayda var.
her araç dıştan göründüğügibi temiz olmuyo malesef.
müsait olursanız, aracı getirin bi expertiz yapalım.
gönül rahatlığıyla alın saygılarımla... ADEM KARNUÇU TEL: 0536-287-75-56
ADRES: ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2.KISIM 32. SOK. NO: 1351 MASLAK / İST.
BU ARADA EXPERTİZ HİZMETİMİZ ÜCRETSİZDİR...

işte budur... :smiley:

Adem usta ben izmir deyim, kardeşimle aracı size gönderebilirim kontrol amacıyla, zaten öncesinde ve sonrasında konuşuruz telefonda muhakkak. siz ok verirseniz zaten aracı orda bağlarsınız kardeşimle, ben atlar uçağa çayını içmeye gelirim ertesi gün :smiley:

NEZAMAN İSTERSENİZ.
7/24 GSM:536-287-75-56 NOLU TELDEN SORU,ŞİKAYET,BİLGİ,YOL YARDIM,YEDEK PARÇA VS. ARAYABİLİRSİNİZ.
LAND ROVERİNİZ VARSA UNUTMAYINKİ BİZDE VARIZ VE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.
SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MENNUN OLURUZ. SAYGILARIMLA ADEM KARNUÇU

evet ufak bir araştırma sonucu aracın daha önce sorunlu olduğunu öğrendim az önce, abs beynine su kaçmış ve bununla başlayan sorunlar silsilesi sonucu arac bayagı bir kurcalanmıs, ayrıca airmatic sorunu yasamıs kısa bir zaman önce...

yani aractan vazgectim, satan arkadas bunları biliyor mu bilmiyor mu emin değilim, ilk p38 maceram başlamadan bitti :smiley:

hayırlısı bakalım...

merhabalar.öncelikle aldınız mı range rover?
range rover alacaksan adem usta gibi bir ustanın elinden mutlaka geçmeli diye düşünüyorum ben de. linkteki ilanı inceleyemedim yayından kalktığı için. zaten adem bey gerekeni de söylemiş.
Ben malesef izmirde yaşamıyorum şu anda doğunun bir köşesindeyim :smiley:
ben aracımı sattım. o kadar pişman oldum ki...
ben de sizin gibi yeniden bir range rover 4.6 arayışındayım tekrar.

kadirizmir' Alıntı:
merhabalar.öncelikle aldınız mı range rover?
range rover alacaksan adem usta gibi bir ustanın elinden mutlaka geçmeli diye düşünüyorum ben de. linkteki ilanı inceleyemedim yayından kalktığı için. zaten adem bey gerekeni de söylemiş.
Ben malesef izmirde yaşamıyorum şu anda doğunun bir köşesindeyim :smiley:
ben aracımı sattım. o kadar pişman oldum ki...
ben de sizin gibi yeniden bir range rover 4.6 arayışındayım tekrar.

Selamlar, ben kararimi zj kasa cherokee den yana kullandim bu sefer, umarim en kisa surede icinize sinen bir arac bulabilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.