Range Rover & Bolkar Dağları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,780

Etiketler
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları

Ayça,

Bazı fotograflar aracın reklamı gibi...çok güzel olmuş

gizli güzellik makinanın bu tarafında kaldığından gizli...sanırım

eline sağlık

Selim

güzel kareler tebrikler aracınızıda kazasız belasız kulllanınız
fotograf makinanızın markası nedir ?

Devamlı asfalt üzerinde gördüğüm Range araziye gerçekten yakışıyormuş. Hakkını vermişsiniz...

Freelander dan sonra RR , yine fotolar muhteşem, elinize sağlık.

Mükemmel, ellerinize sağlık fotoğraflar için. Daha büyük At lastik, şnorkel ve vinç ile hayal ettim aracı.... Bambaşka olurdu sanırım. Allah tekerini düz bastırsın...

Bakış açınız sayesinde doğa ve RR'nin güzellikleri birbirleri ile iyi örtüşmüş. teşekkürler.

Teşekkür ederim yorumlarınız için

Foto makinası ne yazık ki benim değil.Olmasını çok isterdim. Canon ama gerisini bilmiyorum

Fotolarını çektiğimiz araçlar da ne yazık ki bizim değil.Zaten olsaydı bu kadar standart olamazdı.Hepsi test aracı.Dergi ve katalog çekimi için.

Vtec i satıp 1993 model Mitsubishi Pajero almak istiyorum..Bizim evin aşağasnda var ama sahibi satmıyor.İkna etmeye çalışıyorum

ee sadece görseller mi olacak? hiç mi ufak hikayeleri yok bu güzel yolculuğun. onlarsız görseller öksüz kalıyor

vtech değilde sizinki dohc si 1993 136 bg bir canavarmı var sizde vtech ler 2001 sonrası 101 bg, vti larda 1996 sonrası 160bg

eğer dohc si ise hele 4 kapı dohc si ise asla satmayın oo bir köşede dursun bence bulunması zorlaşan özel nadide parçalardan kendileri

ellerinize sağlık, çekimler cidden güzel ve bakanları içine çekecek kadar da enerjik ve hareketli, bravo....