Range Rover & Bolkar Dağları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,767

Hilalseyhan

Kamp III
Yer
Adana
Web
www.facebook.com
Her fotoda bir güzellik gizli.. :smiley:

35kpwk9.jpg

vyp17t.jpg

2lvbuqu.jpg

2heknwh.jpg

28irwpx.jpg

2di3v44.jpg

2rzc83k.jpg

2crrn5u.jpg

2qarbmd.jpg

24yom7p.jpg

5n6u0w.jpg

nz0ns6.jpg

w9b1ax.jpg

8wz580.jpg

29e5h77.jpg

mrgi.jpg

2uzxkjt.jpg

169lzdd.jpg

6f9kxw.jpg

j756hs.jpg

am8x29.jpg

2lscny8.jpg

iw2i4m.jpg

rte4w4.jpg

ngejvn.jpg

23u6hqs.jpg

ere4xv.jpg

veso3s.jpg

2cysdwn.jpg

23r0llc.jpg

n3n53c.jpg

2uifb69.jpg

291gcqw.jpg

2035h5.jpg

2rlyy6p.jpg

2zef3if.jpg

2rrt45k.jpg

qs4hsi.jpg

10wqqfa.jpg

25yu2xd.jpg

2zf6gyu.jpg

1fusuo.jpg

dh64x1.jpg

23s9q47.jpg

2uqhguw.jpg

vmw5n4.jpg

2akd0te.jpg

34xs7m1.jpg

2hxm44k.jpg

2r56t0x.jpg

n6w8yd.jpg

2ni0e84.jpg

2ymwpe8.jpg

Etiketler
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları

Ayça,

Bazı fotograflar aracın reklamı gibi...çok güzel olmuş

gizli güzellik makinanın bu tarafında kaldığından gizli...sanırım

eline sağlık

Selim

güzel kareler tebrikler aracınızıda kazasız belasız kulllanınız :smiley:
fotograf makinanızın markası nedir ? :D

Devamlı asfalt üzerinde gördüğüm Range araziye gerçekten yakışıyormuş. Hakkını vermişsiniz...

Freelander dan sonra RR , yine fotolar muhteşem, elinize sağlık.

Mükemmel, ellerinize sağlık fotoğraflar için. Daha büyük At lastik, şnorkel ve vinç ile hayal ettim aracı.... Bambaşka olurdu sanırım. Allah tekerini düz bastırsın...

Bakış açınız sayesinde doğa ve RR'nin güzellikleri birbirleri ile iyi örtüşmüş. teşekkürler.

Teşekkür ederim yorumlarınız için :smiley:

Foto makinası ne yazık ki benim değil.Olmasını çok isterdim. Canon ama gerisini bilmiyorum :smiley:

Fotolarını çektiğimiz araçlar da ne yazık ki bizim değil.Zaten olsaydı bu kadar standart olamazdı.Hepsi test aracı.Dergi ve katalog çekimi için.

Vtec i satıp 1993 model Mitsubishi Pajero almak istiyorum..Bizim evin aşağasnda var ama sahibi satmıyor.İkna etmeye çalışıyorum :smiley:

_AYCA_' Alıntı:
Teşekkür ederim yorumlarınız için :smiley:

Foto makinası ne yazık ki benim değil.Olmasını çok isterdim. Canon ama gerisini bilmiyorum :smiley:

Fotolarını çektiğimiz araçlar da ne yazık ki bizim değil.Zaten olsaydı bu kadar standart olamazdı.Hepsi test aracı.Dergi ve katalog çekimi için.

Vtec i satıp 1993 model Mitsubishi Pajero almak istiyorum..Bizim evin aşağasnda var ama sahibi satmıyor.İkna etmeye çalışıyorum :smiley:

vtech değilde sizinki dohc si 1993 136 bg bir canavarmı var sizde vtech ler 2001 sonrası 101 bg, vti larda 1996 sonrası 160bg

eğer dohc si ise hele 4 kapı dohc si ise asla satmayın oo bir köşede dursun bence bulunması zorlaşan özel nadide parçalardan kendileri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR