Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper">merhaba <br />
Aracımda sorun yokken yolda birden Eas fault arızası verdi Eas defalarca değişti 4 ışık ve hız sabitleme paneli durmadan yanıp sönüyor araç çökmedi aksine çok yüksek ne yapabilirim</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 153044" data-quote="iremyyy" data-source="post: 1420765"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1420765"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1420765">iremyyy' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhaba<br />
Aracımda sorun yokken yolda birden Eas fault arızası verdi Eas defalarca değişti 4 ışık ve hız sabitleme paneli durmadan yanıp sönüyor araç çökmedi aksine çok yüksek ne yapabilirim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Eas iptal edip yaylı sisteme geçebikirsin..</div>
<div class="bbWrapper">Aynısı bugün benim başıma geldi [emoji4][emoji4][emoji385][emoji383]<br />
<br />
<br />
Sent from my iPhone using Tapatalk</div>
<div class="bbWrapper">Ben EAS sistemini iptal ettirdim, arızalı bir parçanız var ise verebilirim. Körükler, komprasör, beyin...<br />
<br />
İrtibat: 05336973456<br />
<br />
<br />
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi</div>