Redline Team Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,257
Ynt: Redline Team Gezisi

önce miller sonra rakı baya iyi yapmıştır
fotolar çok güzel baya eğlenceli olduğu anlaşılıyor
paylaşım için tşk ederim...
;D

Etiketler

Çok çok keyifli bir gezi olduğu belli, canım çekti doğrusu
Paylaşım için teşekkürler

renkli bir gezi olmuş, keşke mesafeler yakın olsa da hepsine katılabilsek..
:

çok çok çooooooook güzel muhteşem bir gezi fotolar süper helal olsun allah doğadan çamurdan ayırmasın.

fotolar güzel ortam güzel ne mutlu size
ama video görüyoruz ki hız da var. böyle bir orman içinde ne gerek var bu kadar hıza...

Muhabbetiniz daim olsun. doğa harika görseller çok güzel hele o salaş kulübe, muhabbet bittim valla ama sürat felakettir dostlar

bircanefe' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=24pv76EXdDM

öndeki arkadaş çok hızlı gidiyor o derece yükseltmiş bir araçda öyle virajlara girmek akla mantığa yatan birşey değil 2 yerde çok ciddi spin gördüm ve sağ tarafınız şarampol iken böyle hareketlere gerek varmı çok tehlikeli birşey.. benzer bir şekilde yakın geçmişte çok değerli bir abimizi kaybettik.

sadece öndeki araç değil çekende çok hızlı gidiyor allahtan verilmiş sadakaları varmışta kazasız belasız bitmiş faaliyet....

kızlar bakıyorum güzel eğlenmişiniz ,bizi göturmeyin ..............................

orhaneng' Alıntı:
kızlar bakıyorum güzel eğlenmişiniz ,bizi göturmeyin ..............................
[/quote
http://www.youtube.com/watch?v=Iu_UnQSsKaw

bircan insanları ürkütüyorsun.. acıklamayı yapsaydın! yol trafiğe kapalı ve kullananlar bu işi bilerek yapıyor diye. notta düş, siz denemeyin..

BOBO' Alıntı:
Gezi şahane ama hız çok fena.

Gezinin yapıldığı doğanın güzelliğine ve fotların canlılığına bayıldım,malesef bizim ofroad alanlarımızda bu kadar sık ormanlar yok....deklanşörünüze sağlık..