Redline Team Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,236
Ynt: Redline Team Gezisi

önce miller sonra rakı :smiley: baya iyi yapmıştır
fotolar çok güzel baya eğlenceli olduğu anlaşılıyor
paylaşım için tşk ederim...
;D

Etiketler

renkli bir gezi olmuş, keşke mesafeler yakın olsa da hepsine katılabilsek..
::smiley:

çok çok çooooooook güzel muhteşem bir gezi fotolar süper helal olsun allah doğadan çamurdan ayırmasın.

Muhabbetiniz daim olsun. doğa harika görseller çok güzel hele o salaş kulübe, muhabbet bittim valla ama sürat felakettir dostlar

bircanefe' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=24pv76EXdDM

öndeki arkadaş çok hızlı gidiyor o derece yükseltmiş bir araçda öyle virajlara girmek akla mantığa yatan birşey değil 2 yerde çok ciddi spin gördüm ve sağ tarafınız şarampol iken böyle hareketlere gerek varmı çok tehlikeli birşey.. benzer bir şekilde yakın geçmişte çok değerli bir abimizi kaybettik.

sadece öndeki araç değil çekende çok hızlı gidiyor allahtan verilmiş sadakaları varmışta kazasız belasız bitmiş faaliyet....

bircan insanları ürkütüyorsun.. acıklamayı yapsaydın! yol trafiğe kapalı ve kullananlar bu işi bilerek yapıyor diye. notta düş, siz denemeyin..

BOBO' Alıntı:
Gezi şahane ama hız çok fena.

Gezinin yapıldığı doğanın güzelliğine ve fotların canlılığına bayıldım,malesef bizim ofroad alanlarımızda bu kadar sık ormanlar yok....deklanşörünüze sağlık.. :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR