resimleri koymayı başarmadığım balkaya-aksicim gezim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mangusta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,369

mangusta

Ana Kamp
Yer
ankara
merhaba tekrar herkese

bir önceki ''plansız iğneada-kıyıköy-aksicim ve balkaya turu'' başlıklı konuda bazı resimleri eklediğim halde forumda görünmüyordu ne denediysem olmadı :(

bende resimleri bir web albüme ekledim
plansız bir seyahat olduğundan hazırlıksız gitmiştim f.makinesi bile yoktu cep telefonum ile çekebildim ancak resimleri

kıyıköye giderken birşey dürttü ama bu sefer şeytan değildi eminim şeytanın böylesine güzelliklerle işi olmaz eminim
aksicim-balkaya tabelasından saptım içeri iyiki sapmışım..

oralarda bulunmak bile eşşiz bir duruluk katıyor insanın ruhuna hiç olmadığınız kadar dingin hiç olmadığınız kadar hevesli oluyorsunuz nefes almaya

aksicimde bir amca ile sohbet ettik ayaküstü
80 lerinde vardı sanırım burda yaşamak zinde tutuyor dedim ''evet dedi biz şanslılardanız dedi...şimdikiler burda yaşasada bu kadar olmaz dedi ve ekledi sizler buraya gelip hayran hayran doğaya,hayvanlara,börtüye böceğe ve köy yaşamına bakıyorsunuz mutlu mutlu ayrılıyorsunuz bu hali bile sizi mutlu ediyorsa iyiki 20 yıl öncesini görmediniz mutlulukda çatlardınız herhalde '' ve ben insanlğın doğaya yaptıkları ile yüzleştim birkez daha.....
en azından bundan sonrasına sahip çıkalım

ve işte albüm linki
inanılmaz hatta çokta sık olmayacak şanslı anlardan birini yaşadım kartal yacrusu çektip o anı pozlarken yaşadığım korku bana yeter anne kartal korkusu.....
http://picasaweb.google.com.tr/109330590731118688222/BalkayaAksicim#

Etiketler
Ynt: resimleri koymayı başarmadığım balkaya-aksicim gezim

Güzel kareler...
Fotoğraf yüklerken cevap ver sayfasında aşağıdaki gibi satır var.

Eklenti:..........................................................(GÖZAT) [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1]) (daha çok eklenti

GÖZAT butonunu tuşlayınca sana kendi bilgisayarının masa üstünü gösterecek sen hangisini atacaksan AÇ 'ı tuşlayınca aşağıdaki yere fotonun adresi gelir. O zaman [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] yazısını tıkla bir adet yüklemiş olursun. İkincisi için (daha çok eklenti) yazısını tıkla sana bir satır daha açacak aynı işlemi tekrar yaparsın. Son olarak GÖNDER yaparsın.

Tek seferde en fazla 5 foto gönderebiliyorsun. Ben böyle yapıyorum.

Fotoğraflar dijital makina ile çekilirse o zaman yükleyemezsin çünkü çok büyük oluyor. Bunları küçültmen gerekir. Cep telefononda sorun olmuyor. Başarılar.

teşekkürler süvari dediğini en başta yaptım zaten bazıları açıldı bazıları açılmadı.bende böyle denedim artık

kartal yavrusunu gördünmü?

Gördüm :D

Böyle şöyleri fotoğraflamak çok önemli. Her zaman böyle fırsatlar yakalanmaz... Ellerine sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR