<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 133557" data-quote="goway" data-source="post: 1455030"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1455030"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1455030">goway' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
bu yaz kısmet olursa rizeye pokut, gito yaylası palovit şelalesi, zilkale , karagöl gibi yerlere gitmek istiyorum , buralara nasıl ulasırım konaklamasını nasıl yapayım tam olarak netleştiremedim , yer konaklama, yol ulaşım araclari gibi önerilerinizi alabilirmiyim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ben bir rizeli olarak Rizede pokut, gito gibi yayla isimleri olduğunu bilmiyorum. Araştırmanız kısmında bir hata var. Zira burada her yerin ismi Türkçe (burası da Türkiye). Yani yerlerin adlarını tam olarak öğrenemezseniz sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca karagöl de Artvin iline ait bir yerdir. Buradan oraya geçebilirsiniz sorun yok. Rizede ki yaylalar: Ayder, Uzungöl, Sultanmurat, Çamlıhemşin, Rizeye ait olmamakla Rizeye daha yakın olan Ovit gibi yaylalar bulunmaktadır. Burada bütün seyahat acenteleri bu yaylalara ve ayrıca Batum gibi bir çok gezilcek yere günü birlik seyahat düzenlemektedir. Fiyatlar da gideceğiniz yere göre değişmekle birlikte 30 - 450 tl arasında değişir. Yaylalarda yeterli miktarda otel seçenekleri var. Barınmak konusunda sorun yaşamazsınız. Kendi otomobilinizle gelmeyi düşünüyorsanız bu yerleri bir navigasyona kaydetmeyi deneyin.</div>