Rize Kitap Kampanyasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deredere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,157

deredere53

Kamp I
Yer
ARDEŞEN
selam gezenbilir üyeleri ben rize/ardeşende yaşayan bir üyenizim bizim burda bir ilkögretim okulunun kitap bagiş kampanyasi başlatıldı bu kampanyaya siz degerli arkadaşlarinda katkısı olabilecegi düşündüm tabiki bu sitede böyle bir kampanyaayı dıle getırmek ne denli dogru bilmiyorum ama siz duyarli arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünürsünüz olumlu bir ortam olursa adres ve eksik kitaplarimizi size yazmayı düşünüyorum bu okula ne yapabiliriz . fikirlerinizi bekliyorum saygılar.

Etiketler
Ynt: Rize Kitap Kampanyasi

Burada dile getirmek gayet doğru. Daha önce de benzer çalışmalara katılımlarımız oldu. İşleyiş hakkında daha detaylı bilgi verirseniz eminim çok sayıda katılım olacaktır.

okul mesut karaoğlu ilköğretim okulu ,okula kütüphane oluşturuluyor .buna katkıda bulunmak isteyen duyarlı dosların kitap üzerine isim yaziyor .mesut karaoğlu ilköğretim okulu ardeşen /rize adresine kargo yapabilırsınız sadece ilköğretimde faydalı olabilecek kitaplar tercih edilirse seviniriz yardımlarınızı bekliyoruz

Merhaba,

Okulunuz için kitap bağışında bulunabiliriz. Ben özel bir okulda kütüphane öğretmeniyim. Yılın belirli zamanları kütüphanemizdeki çift nüshaları doğudaki kardeş okullara göndererek kampanyalar yapıyoruz zaten. İkinci el kütüphane kitabı da olur derseniz sizede gönderelim. Ne tür kitap istediklerini ve açık adresi tam olarak bildirirseniz sevinirim.

Sevgiler
Hilal

dostlar bu ilginiz beni sevindirdi .bizim okulun eksik olan tespit ettigimiz kitapları listeledik ve ben bunlari satın aldım tamamladim ama bu sayı 350 gibi okulumuz 450 ögrencisi olan ve ilimizde başarili bir okul bu okulun kütüphanesini ciddi bir bilgi yuvası olsun niyetındeyız.hocam ilköretimde kaynak olabilecek cagdaşegitimi destekleyecek her türlü kitap icin size ve tüm destekcilerimize uzakta egitim yapan 450 kişi adina sonsuz teşekkürler . ben okul aile birliginde gönüllü calişan bir arkadaşınızım hocam bilginin eskisi yenisi olmaz tabiki kitabinda .
erdal saral
05327637649
okul
mesut karaoğlu ilköğretim okulu
rize/ardeşen kargo adresimiz

sedat bey sızın kampanya daha önemli bizden daha cok ihtiyacı olan okullara bu denli yardım eli uzatmanız gurur verici bizimkisi sadece kitap eksiklerimizi tamamlamak ama tabiki yardımlarınızı yinede bekleriz

Merhaba,
TNT ve ÇYDD’ nin ortaklaşa yürüttüğü bir kitap kampanyası var. Ekte kampanya afişini bilginize sunuyorum.
Bu kampanya için siz de başvuru yapabilirsiniz. Çocuklara çok faydası olacağından eminim.
Kampanyayı ÇYDD Zeytinburnu şubesi yürüyor. Başvuru için ÇYDD’ ye kitap talebinde bulunduğunuza dair resmi yazı göndermeniz yeterli. Aşağıya faks ve telefon bilgilerini ekliyorum. Resmi yazınızı mümkün olduğunca erken göndermenizi rica ederim. Çevre ilçelerde bu gibi talepleri olan başka okullar da var ise onların da talepte bulunmasını sağlarsanız birkaç okul daha bu kampanyadan faydalanabilir. Faks gönderdikten sonra arayıp faksının ellerine ulaştığını teyit ediniz.
İyi gün dileklerimle.

ÇYDD Zeytinburnu Şubesi
Faks / telefon: 0212 546 43 76

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• TNT_flyer.pdf
    1.1 MB · Görüntüleme: 177

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR