Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 190,751
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Detaylı bir çalışmanın güzel bir özeti gibi olmuş.
Kareler birbirinden güzel.

Etiketler

Mustafa bey : 2013 gezi paylaşımlarınızı bekliyor olacağız .

Gezi sırasındaki paylaşımlarımızda Bülent bu şatonun isminin ünlü bir araba markası olduğundan bahsetmiş idi .

mustafayetim' Alıntı:
Gezi sırasındaki paylaşımlarımızda Bülent bu şatonun isminin ünlü bir araba markası olduğundan bahsetmiş idi .

Şato isminin ünlü bir araba markası olduğunu bilmiyordum. Ama aynı adla camping adı varmış. Bu bana çok daha cazip geldi.

http://www.france-voyage.com/campsites/campsite-liepvre-10105.htm

m62' Alıntı:
Şato isminin ünlü bir araba markası olduğunu bilmiyordum. Ama aynı adla camping adı varmış. Bu bana çok daha cazip geldi.

http://www.france-voyage.com/campsites/campsite-liepvre-10105.htm

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler .

3 günlük Bozcaada tatilinden sonra ,yeniden merhaba hepinize .

Kaldığımız yerden devam edelim .

Biz dükkanların içinde dolanırken ,Mustafa benim dört gezle bulmayı beklediğim mağazayı bulmuş.Birkenstock terliklerin ilk kez 94 yılında Almanya gezimde görmüş ve çok sevmiştim .iki tane alıp uzun yıllar ayağımdan çıkarmadım .2 yıl evvelde Venedik'te kısıtlı modeller içinden seçip aldım .Evlilik yıldönümümüz olması sebebiyle eşim sanabir sürprizim var dedi ve ben hemen yoksa terliklerimimi buldun dedim .Tahmin ettiğim için sürprizlikten çıktı ama hepimize hediye olarak alması beni çok mutlu etti

Öncelikle Bozcaada'dan hoşgeldiniz, umarım geziniz güzel geçmiştir.
Paylaşımlarınız her zamanki gibi çok güzel, artık söyleyebilecek kelime bulamakta zorluk çekiyorum
Kamp alnını görünce gerçek 5 yıldızın ne demek olduğunu anlıyoruz, özenle yapılmış bir tesis olduğu ve her türlü övgüyü hakettiği kesin
Teşekkürler...

Haşmet bey ,
Bozcaada'yı ben çok seviyorum .Üçüncü kez arkadaşlarımızla gittik.Kışa girmeden değişik bir hava soluyup geldik .Teşekkürler .karavana öyle alışmışızki ,valiz indir bindir tekrar topla zor geldi .Arabanın bagajını bir görmeliydiniz .Karavanımda en azından herşey belli bir yerde oluyor .
Akşam çocukların uykusu geline erken döndük yerimize .Canımız çay ister diye çay bahçesinden termosa çay doldurttuk.Akşam içtik .Ahh dedim karavanımda olsa istediğim an istediği yer içerdim . ;D ;D ;D

Bu yollarda cilerlerken kalenin bahçesine doğru da ilerliyoruz ve karşımıza nasıl bir manzara çıkacak henüz bilemiyoruz .