öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir gezi ve anlatım
akabindede Allah bizlerede nasip eder İnşallah demek kalıyor.
3 günde tek tek okuyarak, resimlerinize bakarak şu ana kadarki bölümleri büyük bir zevkle bitirdim, devamınında muhteşem olacağından kuşkum yok
öncelikle tebrik ederim, çok güzel bir gezi ve anlatım
akabindede Allah bizlerede nasip eder İnşallah demek kalıyor.
3 günde tek tek okuyarak, resimlerinize bakarak şu ana kadarki bölümleri büyük bir zevkle bitirdim, devamınında muhteşem olacağından kuşkum yok.
Ağaçlarla kaplı dar ve dik yollardan geçerken açıkçası nasıl bir yere ineceğimizden şüphedeydim .Ancak nehri ve etrafındaki yerleşimleri görmeye başladığımız anda kenti seveceğimi hissettim .Her geçen dakikada da merakım daha çok arttı ve oradayken keşke zaman daha yavaş aksa da burada biraz daha kalabilsek diye düşündüm .
Muhteşem doğası ve de havası ile boşuna tıp merkezi olmamış .Gİdenin sıhhat bularak döneceğine kuşkum yok .Biz de o havayı soluyarak ,pozitif enerjimizi arttırarak günü orada sonlandırdık ..
Merkezde biraz dolanıyoruz .Karnımızda acıkıyor.Ve bir restaurantı gözümüze kestirip karnımız doyuruyoruz .Kahvelerimizi içerkende bedava internetinden faydalanıp ,gezi esnasındaki forumumuza fotoğraf yolluyoruz .O arada bir taksiye kaleye gidiş ve tekne turları ile ilgili birşeyler soruyorum .Kale yolu çok dik ve yemek sonrası taksiye binmeye karar veriyoruz Aynı zamanda amaç vakitte kazanmak .
Kaleden güzel manzaralar başlıyor.İkinci fotoda tren istasyonunun girişini görüyorsunuz .Dönüşü öyle yapalım dedik ama çok pahalı geldi .Bizde aradan bir kestirme yol bulup çok kısa sürede indik .İyi kide binmemişiz dedik .Vakit olsa çıkarkende araca gerek yok aslında .Son tekne turu saat 6'daydı ve kaçırmamak için hzılı davrandık