Ebru bir yandan hafızamızda unutulmaz bir tad bırakan Colmar görsellerini sizlerle paylaşırken
bende yaklaşık on günden beri bu yılki gezimizin pdf formatını hazırlıyorum.İlk iki bölümü yani gezimizin Türkiye ve Yunanistan ayaklarını bitirdim ve sizlerin beğenisine sunuyorum.
Bu pdf formatının bir özelliğide bilgisayarınıza indirip açtığınız zaman dosya içinde yanlızca metin ve fotoğraf görmeyeceksiniz.Aynı zamanda ses ve gezi videolarımızı da internet bağlantısı gerekmeksizin metni okurken seyredebileceksiniz.
Mesela gezimizin Yunanistan bölümünü okurken eğer arzu ederseniz girişte göreceğiniz oku tıklattığınızda bir yandan kulağınıza Sirtaki nağmeleri gelecek.
Pdf formatını hazırlayıp yayınladığınızda bir daha hatalarınızı geri dönüp düzeltemiyorsunuz.Ufak tefek yanlışlıklar için şimdiden özür dileriz.Umarım beğenirsiniz peyder pey diğer bölümleri sizlerle paylaşacağım.Gezi arşivinizde değişik bir tad bırakacağını umuyorum.Selamlar sevgiler...
Mustafa'nın hazırlama sürecinin şahidi olarak ciddi bir emek söz konusu diyebilirim .Zira genelde erken yatan eşimi saat 12 'yi geçtiği halde hala uğraşırken çok gördüm .Tabi bizim için henüz yeni birşey .Bunun etkisi ile daha çok zaman harcadık .Sonuçta ben daha bir keyifle gezimizi bu şekilde de takip ediyorum .