Avrupa'da ki karavan marketler gerçekten karavanseverler için bir cennet. İnsan saatlerce içerisinde dolaşıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Her gittiğimizde yeni bir model ve tasarım insanın aklını karıştırıyor. Şimdi senin fotoğraflarından sonra bu yeni tasarım Premiım modeli insanın aklını çeliyor. Yoksa onada mı bakmaya başlasak ne? Güzel karavan fotoğraflarıyla bize keyifli hayaller kurdurduğun için çok teşekkürler.
Yurt dışı geziler sayfasının benim ruh sağlığımı olumsuz etkilediğine; hatta bozduğuna kanaat getirdim
Daha az önce Ferhat beylerin kutup çemberinde gezinirken, şimdi sizin romantik strassenizdeyim. Bu durum hiç de iyi olmayan sonuçlar doğuracak. Artık bu görüntüler rüyalarıma giriyor.
Beni bu hallere düşürdüğünüz için teşekkürler ;D
Yurt dışı geziler sayfasının benim ruh sağlığımı olumsuz etkilediğine; hatta bozduğuna kanaat getirdim
Daha az önce Ferhat beylerin kutup çemberinde gezinirken, şimdi sizin romantik strassenizdeyim. Bu durum hiç de iyi olmayan sonuçlar doğuracak. Artık bu görüntüler rüyalarıma giriyor.
Beni bu hallere düşürdüğünüz için teşekkürler ;D
romantik yol değil değil mi burası? Strasbourg sanırım. Evler balkon kısmı hariç Alman köy evlerine benziyor.
Çok sıcak olmayan bir mevsimde (nisan veya ekim olabilir) bu sefer hedefimiz frankfurt'dan strasbourg, Lyon üzerinden fransız rivierasına inmek.
Kapalı otoparktan arabamızı alıp geri dönüş yoluna kampa geri dönüyoruz.Saat altı gibi kampa vardık.Ebru akşam yemeğini hazırlarken ben çocuklar ayak altında olmasın diye gezmeye çıkıyorum.
İlk önce hemen karşı sokaktaki işletmesi yine Ferienparadies kampa ait stellplatza geçip bir kaç foto ve video alıyorum.
Kamp imkanlarından faydalanmak istemeyen daha uygun fiatlara gecelemek isteyen karavancılara karavanpark hizmetide veren bu kamp işletmesi bu alanda elektrik,temiz su,atık boşaltma,çöp boşaltma hizmeti vermekte.