Bu güzel sıcak mı sıcak Almanya gününü Europark'ta bir güzel ıslanarak bitiriyoruz.Bize buralarda iki ayrı gününü ayırıp eşlik eden ve güzel iki gün geçirmemize vesile olan arkadaşlarımız Aynur&Abdullah çiftine çocukları
Zeynep ve Bünyamin'e tekrar teşekkür edip vedalaşıyor ve kampın yoluna koyuluyoruz.
Ferienparadies kampig'inden paylaşacağım bu son görsellerle belleğimizde unutulmaz bir tad bırakan bu harika kamptan ayrılıyoruz.Gezimizin Almanya ve Fransa ayaklarını böylece bitirmiş olacağız.Artık rotamız İsviçre Lago Di Maggiore gölüne geçeceğiz.İtalya İsviçre sınırındaki bu dünya güzeli göl kenarındaki http://www.lidomappo.ch/en/camping.htm kamping'de geçirdiğimiz dört günü sizlerle paylaşacağız.
Önce son görsellerimiz...
Mustafa bey Ebru hanım bu günün gecesini,de hoş ettiniz,ya ne desek az sevginiz daha,da büyüdü büyüdü dağları aştı kardeşlerimiz sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
Mustafa bey Ebru hanım bu günün gecesini,de hoş ettiniz,ya ne desek az sevginiz daha,da büyüdü büyüdü dağları aştı kardeşlerimiz sevgi ve saygılarımızla Tunay ve Tugay
Sabah erkenden rezervasyon işlemlerini yapıp yola koyuluyoruz.Bu kampın günlüğüne 54€ para verdik ancak kalite olarak bu fiatı fazlasıyla hak ediyor.Saat 8.00 gibi kahvaltı sonrası yola koyuluyoruz.İsviçre Locarno gölü kıyısında kalacağımız kampa kadar yaklaşık 650 km yolumuz var.Hava kamp çıkışı açık iken İsviçre Almanya sınırına yaklaştıkça bulutlanmaya başlıyor.
Ben dinlenmedeyim arabayı Ebru kullanıyor.Manzaraları seyrediyor arada fotoğraf ve video çekiyorum...
Mola sonrası güzel alp dağları eşliğinde yol alıyoruz.Avrupanın en uzun tünellerinden birinden geçiyoruz.Daha önce bu tüneli tersinden geçmiş idik.
Saat dört gibi Lago Di Maggiore gölünün kenarındaki http://www.lidomappo.ch/it/campeggio.htm kampa giriş yapıp göl kenarındaki güzel bir parsele yerleşiyoruz.
İsviçre'de kalalacağımız bu kampı yine telefonuma yüklediğim Adac programından seçtim.Adac standartlarına göre dört yıldız olan bu kamp
Lago Di Maggiore gölü kenarında çok geniş bir arazi üzerine kurulmuş.Etrafında da iki komşu kamping mevcut.Yer gök karavan kaynıyor desem yalan olmaz.Buyrun kamp görüntülerine...