Cavit abi beğenmenize ve övgülerinize çok teşekkürler.Sağolun böyle güzellikler paylaştıkça insana mutluluk veriyor.Esas güzel görseller yarın gelecek açık ve güneşli bir günde Maggiore gölüne Alp dağlarından bir kayak tesisinden bakacağız diğer süpriz ise yarına kalsın selamlar..
Yüzme faslından sonra akşam yemeği sonrası yataklara çekiliyoruz.Sabah kalktığımızda dünkü yağmursuz ancak kapalı havanın aksine açık ve güneşli bir hava bizi karşılıyor.Keyifle karavan dışına kurduğumuz masada kahvaltımızı yapıyoruz.
Bu yolculuğumuz biraz yükseklere olacak.Sizleri Alp dağlarında gölün İtalya kısmında kurulu bir kayak tesisine çıkaracağız.Burasını tesadüfen dün Locarno şehrini gezerken kıyıda turizm ofisindeki broşürlerde gördük.Geçen seneki gezimizde Garda gölü kenarındaki http://www.funiviedelbaldo.it/ kayak tesislerine gitmiş idik.Bu sene sizleri Maggiore gölünün kenarındaki Mottarone kasabasının yaslandığı Alp dağlarının eteklerindeki kayak tesislerinde kurulmuş olan http://www.alpyland.com/'e götüreceğiz.