ÖNcelikle vatana sağ sağlim döndüğünüze sevindik, paylaşımınız ile de sizlerle birlikte bizde gezmekteyiz. Karavan sahibi olduğumuzda inşallah bizlerde buraları gezer görür ve de paylaşırız. paylaşım için teşekkür ederiz .
Ayrıntılı ve sabırlı bir şekilde anlattığınız için teşekkürler. Kamp konusunda herkesin farklı , kendine göre doğruları olabilir. Önemli olan hoşlandığımızı yapabilmek. Güvenlik konusunda kampta da olsa önlem almalıyız. İçeriden kilit vs mutlaka olmalıdır. Hiçbir yerde tam güvenlik ne yazık ki yoktur. Mücahid Bey için ayrıca teşekkürler. Oralarda neler oluyor merakımızı bir az giderdi.
ÖNcelikle vatana sağ sağlim döndüğünüze sevindik, paylaşımınız ile de sizlerle birlikte bizde gezmekteyiz. Karavan sahibi olduğumuzda inşallah bizlerde buraları gezer görür ve de paylaşırız. paylaşım için teşekkür ederiz .
Ayrıntılı ve sabırlı bir şekilde anlattığınız için teşekkürler. Kamp konusunda herkesin farklı , kendine göre doğruları olabilir. Önemli olan hoşlandığımızı yapabilmek. Güvenlik konusunda kampta da olsa önlem almalıyız. İçeriden kilit vs mutlaka olmalıdır. Hiçbir yerde tam güvenlik ne yazık ki yoktur. Mücahid Bey için ayrıca teşekkürler. Oralarda neler oluyor merakımızı bir az giderdi.
Özellikle gece iç kilidimizi kullanıyoruz .Yan camları açmıyoruz üst havalandırma ve gerekirse klimayı çalıştırıyoruz .Feribotta bir çok karavan sıcaktan dolayı kapı pencere açık uyudu.Ben o denli rahat olamam açıkçası .Olabilen insanlar için zaten sorun yok .7 yıl önce evimize hırsız girdi .Üstelik bizde evdeydik .Evki en güvenli olması gereken yer.Orası bile %100 güvenli değil .Amaç bizim açımızdan riski az olanı tercih etmek .Hırsız kafaya koyduktan sonra kilit dayanmaz .
Poyrazlar buluşmasında İtalya'da bir market otoparkında Hymer çekme karavanın çalındığını öğrenince biraz endişem arttı .Mala gelecek olana kasko (oda bazı ülkelerde hırsızlık riski yüksek olunca geçerli olmuyor)yaptırdık .Yeterki cana gelmesin .Elimizden gelen tedbiri aldıktan sonrası Allah'a emanet .Gezeceksek bir miktarda risk alıp yollara düşüyoruz.
Bir bayan olarak ben tuvalet ,banyo yada çamaşır gibi temizlik hijyen alanlarına sık ihtiyaç duyuyorum tatil boyu .Bunun sıklığı kişiden kişiye değişebilir ama uzun soluklu tatillerde ille de ihtiyaç oluyor .
Vakit ayırdığınız ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz
Mücahid bey' den Frappe tarifimizi haftasonu evde olmadığımız için şimdi yüklüyorum.O yüklenirken bende Alexandroupoli'den derlediğim diğer fotoğrafları da ekliyorum
Fotoğraf paylaşım sitesinden tanıdığım Yunanlı Maria ,bugün bir fotoğraf paylaşıp altınada ,''Yunan denizlerinde kriz yok'' yorumunu eklemiş.Ben de bizim çektiğimiz videoyu hatırladım ve ekledim .Linki aşağıda ;
http://www.youtube.com/watch?v=04U88ETXPn4&feature=youtu.be
Akşam Alexandraupolis gezisinden dönüşte erkenden yatıyoruz.Sabah kahvaltısından sonra çocukların gönlünü almak için biraz denize sokup yolculuk için toparlanıyoruz.
Bu gün oldukça keyifli ve heyecanlıyız.yaklaşık iki yıldan beri gezenbilir´den tanıştığımız ancak memlekette yüz yüze görüşemediğimiz sevgili Fatih (Tifa) abi ile Asprovolta`da öğlen yemeğinde buluşacağız....
Kamping`in günlüğü 26€ olan ödemesini yaptıktan sonra çıkış yapıyoruz.Fiatına göre verdiği hizmet bize göre yeterli olan Alexandraupolis kamping belleğimizde tatlı anılar bırakıyor.
Geride bıraktığımız bu ufak Yunan şehrini ve burada buluşup yüz yüze tanıştığımız Mücahid bey`i her zaman güzel anılarla yad edeceğiz.Bir gün tekrar buluşup ege`nin mavi sularında levrek avlamak ümidiyle hoşçakal Mücahid.......