ROMÖRK arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RİMA61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,789

Etiketler


Ynt: ROMÖRK arıyorum

S.A Bizde iki teker hafif makaslı evrak istemeyen anadol pikap kasası buyuklugunde bir remorkumuz var resimleri bulup gonderebilirim
532 6019684 arayın görüselim gayette sık olur uzerine cekme karavan bile yapabilirsiniz
ayrıyeten cekme karavanımızda var o niyete dusunuyorsanız
gorusmek uzere yardımcı olurum .
 

Ynt: ROMÖRK arıyorum

yeni aldıgım römork ile ilk denememizi yaptık....bugün fındıklıga gübre taşıdık...

IMG 2497
 







Ynt: ROMÖRK arıyorum

HAYIRLI OLSUN GULE GULE KULLANIN AYNINDAN BIZDEDE VAR SATILACAK REMORK DEGIL, PIKAP NIYETINE DURACAK BIR YERDE ARACA KESINLIKLE YUK OLMAZ ARAC SADECE CEKER. BİZİMKİNDE FREN SISTEMIDE VAR BEN DAGDAN KUM INDIRDIM ESKI CJ İLE ARAZIYE BAGLADIM FRENE BILE BASMADIM TIN TIN INDI ARKADAN GULE GULE KULLANIN.
 




Ynt: ROMÖRK arıyorum

slm arkadaşlar banada böyle bir romork lazım atv motor yükleyeegim fiyatları ne aralıkta...saygılar
 


Ynt: ROMÖRK arıyorum

bende geçen hafta gübre yükledim bahçe aşagıya dogru egimliydi 1. vites yavaş yavaş indim ama frensiz aracı zorluyor onun için romörke fren tesisatı yaptıracam...ama romörk başka bir zevk....
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,169
Kayıtlı Üye Sayımız
172,112
Kaydolan Son Üyemiz
Ceramos

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst