Rot ayarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,469

boxeralfa

Kamp II
Sağa çekme problemi yaşıyorum. yaklaşık bir hafta once rot ayarı yaptırdım.. Yaptırdığım elemanlara olmamış sorun devam ediyor dediğimde, bir süre daha baktıktan sonra lastikleri değişmemiz lazım vs.. şeklinde konuşmalar dinleme başladım ve tamam kardeşim diyip, daha fazla uzatmadan orayı terk ettim. sonuç olarak sağa çekme problem devam ediyor. birde yanında hediyesi olarak frena bastığımda hafif titreme hissetmeye başladım.

İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz rot ayarını gerçekten (üzerine basarak söylüyorum) çok düzgün yapabilecek biryer varmı?

Bilgisiz 3 gün öncesinde patlak lastik tamir eden lastikcilerden bahsetmiyorum. Gerçekten bu konuda deneyimli, ekipmanları yeni ve düzenli bir dükkanı olan biryer varsa yönlendirirseniz senirim.

Bu konularda biraz takıntılıyımdır. Bir iş, bir kerede, düzgün ve işinin ehli bir ekiple yapılırsa net bir şekilde sonuçlanır.

Etiketler
Ynt: Rot ayarı

boxeralfa' Alıntı:
Sağa çekme problemi yaşıyorum. yaklaşık bir hafta once rot ayarı yaptırdım.. Yaptırdığım elemanlara olmamış sorun devam ediyor dediğimde, bir süre daha baktıktan sonra lastikleri değişmemiz lazım vs.. şeklinde konuşmalar dinleme başladım ve tamam kardeşim diyip, daha fazla uzatmadan orayı terk ettim. sonuç olarak sağa çekme problem devam ediyor. birde yanında hediyesi olarak frena bastığımda hafif titreme hissetmeye başladım.

İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz rot ayarını gerçekten (üzerine basarak söylüyorum) çok düzgün yapabilecek biryer varmı?

Bilgisiz 3 gün öncesinde patlak lastik tamir eden lastikcilerden bahsetmiyorum. Gerçekten bu konuda deneyimli, ekipmanları yeni ve düzenli bir dükkanı olan biryer varsa yönlendirirseniz senirim.

Bu konularda biraz takıntılıyımdır. Bir iş, bir kerede, düzgün ve işinin ehli bir ekiple yapılırsa net bir şekilde sonuçlanır.

Merhaba.
İyi bayramlar dilerim.
Rot balans konusunda gönülden tavsiye edebileceğim tek yer var- Denge Rot Balans / Bostancı oto san.sit. E blok No:9 İçerenköy /İşt. ; tel: 0216 575 11 70
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

bettino teşekkürler.

Farklı alternatiflerde varsa, deneyimli arkadaslar da bu konudaki tecrübelerini paylaşabilrilermi acaba..

kimse rot ayarı yaptırdığı yerden menun değilmi acaba?

bettino' Alıntı:
Merhaba.
İyi bayramlar dilerim.
Rot balans konusunda gönülden tavsiye edebileceğim tek yer var- Denge Rot Balans / Bostancı oto san.sit. E blok No:9 İçerenköy /İşt. ; tel: 0216 575 11 70
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
Sn. boxeralfa dostum,daha yukarıda tavsiye ettiğim , rot balans sevisi - arazi 4x4 araçlarin ayar konusunda çok tecrubeli ve işini çok çok iyi yapmaktadırlar. Gidin pişman olmazsınız. Ben'de bir dostumla , araçlarımıza 1 3/4'' yükseltme yaptıktan sonra gittik , çok memnunum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Arka tekerlerde pik demirden bir kol var Onda bir bükülme olmuş olabilir.
benim başıma gelmişti
Ankarada 4 kez rot balansa girdim düzelmedi
sonra farkedildi değişince birşey kalmadı.

Bu arada benim volvo Denge Rot Balans'ın reklam kartında çıkmıştı şans eseri.
İstanbul'dayken ben de oraya giderdim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR