Rotamı Değerlendirin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koca ayak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,536

koca ayak

deliler akıllılardan en az iki kat daha kurnazdır.
Yer
sakarya
yazın yapacağım turun rotasını sizlerle paylaşmak istedim... uyarılarınızı, tavsiyelerinizi, o bölgeden geçerken kesinlikle görmelisin veya uzak durmalısın diyeceğiniz şeyleri dikkate alacağım... sapanca-gölcük-yalova-gemlik-bursa(merkez)-karacabey-susurluk-balıkesir(merkez)-edremit-ayvalık-bergama-aliağa-manisa(merkez)-izmir(merkez)...
şimdilik aklımda bu plan var ama sizin görü ve önerilerinizle yeniden şekillendirebilirim... bu rotayı çok kendimi sıkmadan 4haftada tamamlarım diye düşünüyorum... görüşleriniz için şimdiden tşk.ler

Etiketler

Ynt: Rotamı Değerlendirin

yürüyerek gideceğim bisiklet bence ayak bağı olabiliyo...

niye neden ki :D şehir merkezlerinden arazilerden geçeceğim... ne sorun olur ki :smiley:

:smiley: doğru söylüyorsunuz ama okul haziran başında bitiyor ancak yola çıkabilirim... zaten geçen sene kayseri den konya beyşehire yürüdüm... gerçi eylülün ilk haftası idi ama aksaray konya arasındaki sıcağa dayandıysam oralara da dayanırım gibi... en azından rahatça su bulma imkanım olur diye düşünüyorum

Cıkk.

Oralarda rakım yüksek. Nem oranı düşük.
Burası rakım alçak. Deniz sebebi ile nem oranı yüksek.

Sünger de getir yanında. Yerden toplarlar seni.
;D

sizi bu sitede oldukça aktif görüyorum deneyimli biri olduğunuz açık... konuyu dağıtmak istemiyorum ama bana 60-75lt bi çanta tavsiyesinde bulunur musunuz... fiyat önemli değil ama ömürlük olsun istiyorum... 60-75 lt arası bişey dediğim şekilde bi gezi için yeterli olur değil mi... ilginiz için şimdiden teşekkürler

65-70 litrelik bir çanta çok rahat yeter.

Nasıl olsa erzak taşımanıza gerek kalmayacak.
Önerebileceğim bir çanta yok.

Siz outdoor mağazalarını gezerek link atmanız gerekir ya da Gezenbilir Teknik sayfasını incelemeniz yararlı olabilir.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=390&id=6795
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=260&id=6896
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=260&id=7080
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=260&id=8382

bunlardan birini tavsiye ederseniz veya herhangi farklı bir ürün minnettar olurum... çünkü defalarca tam alacağım vakit olumsuz bi yorum duyup vazgeçtim... artık modele karar kılmak istiyorum... sizde deneyimli biri olarak yardımcı olursanız sevinirim

Çok tuzlu bunlar.
:(

DEUTER AIRCONTACT PRO 65+15 SL ÇANTA 318 güzel ama sıkı bir pazarlık şart.

teşekkürler yardımınız için... peki rotam hakkında sıcak ve nem dışında herhangi bi uyarınız veya tavsiyeniz var mı

Rota doğa ortamında mı araç yollarında mı.?

Çok uzun bir güzergah içeriyor ve tek başınıza yapılacak bir etkinlik gibi görünmüyor.

karışık olacak şehir merkezlerinden de geçeceğim hiç yolun olmadığı arazilerden de genel olarak rota bu olmak üzere gördüğüm ormanlık alanlara girerim dere kenarlarında gecelerim gibi... dediğim gibi daha önceden yaptım şimdide yapabilirim gibi neden olmasın ki... kayseri nin talas ilçesinden çıktım nevşehir ıhlara vadisi aksaray konya beyşehire 13 günde gittim...

Daha öncede yaptıysan deneyimlisindir bence yapılabilir... hedefin o noktaya varmak dğilde maksimum derecede anın tadını çıkarmak olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR