Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahriyesilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,832

fahriyesilot

Kamp I
Arkadaşlar merhaba,

96 model zj aracım için 3-3,5 " kit düşünüyorum. Yakın bir arkadaşım Rough country markalı kiti önerdi, Nasıldır tavsiye edilirmi?

Herkeze şimdiden teşekkürler...

Etiketler

Ynt: Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

Aşağıdaki resimdeki parçaları içeriyor. Bu kit 3,5" yükseltme için.

[attachment=1]

jeep_636.jpg

fiyatı iyiyse güzel kit...arka yayları öne alıyorsunuz sadece onlar yok galiba

fahrıcım kıt gayet guzel olusturdugu problemıde az cok bılıyorsun sonucta gerısı sana kalmıs..yanlızz asagıya ınde bı goruselım 10 dakıka ;D ;D ;D

4" yükseltme kitide aşağıdaki resimdeki gibidir. 3,5" kit fiyatı 1350 TL, 4" kit fiyatı 1950 TL.

jeep_900.jpg

fahriyesilot' Alıntı:
4" yükseltme kitide aşağıdaki resimdeki gibidir. 3,5" kit fiyatı 1350 TL, 4" kit fiyatı 1950 TL.

şimdi iş değişti....ben olsam 4'' alırım kesinlikle....aradaki fiyat farkını hakediyor..
gene ben olsam 4'' alırım üstüne 2'' get koyarım, ön şafta küçük bir modifikasyon yaparım, 32 olursa daha sağıklı olur varsa tabiiki 32- yada 33 silverstone extreme 117 lastiğimi takarım, snorkellerin fiyatı da düştü, snorkeli takıp, 2 tane de hardox metalden tampon yaptırdınmı tr de sayılı araçlardan biri olur, toplamda 7,5-8 inc yükselmiş olur...

3,5 inçliğini 1994 model zj de kullanıyorum.takılalı 3 ay falan oldu.şuan sağ arka amortisör patlak o değişecek.ayrıca sol ön helezon tüm zj lerde direksiyon kutusunun muhafaza bagalitine bazı durumlarda dannn diye çarpıyor ama çok sık değil.kullandığım lastik 31-10,5-15 cooper dscevery stt.

başka sıkıntım yok ve kesinlikle sürtme olmuyor.
Fiyatına göre güzel ürün.aracınızın yükselipde yapması gereken her işi aracınıza yapmasını sağlatıyor.mesela ben daha fazla yükseltip daha büyük lastik takmayı düşünmüyorum.

Aynı kitten 3 inch olanı bendeyeni aldım.xj ye taktırdım.
Fakat Arka amortisörler çok sert oldu ve hafif bozuk bir asfaltta dahi sürekli vuruntu yapıyor.
şu ara ne yapacağımı düşünüyorum açıkçası.değiştirip daha yumuşak bir şey kullansammı diyorum yoksa başka çaresine mi bakayım karar veremedim.

997799' Alıntı:
şimdi iş değişti....ben olsam 4'' alırım kesinlikle....aradaki fiyat farkını hakediyor..
gene ben olsam 4'' alırım üstüne 2'' get koyarım, ön şafta küçük bir modifikasyon yaparım, 32 olursa daha sağıklı olur varsa tabiiki 32- yada 33 silverstone extreme 117 lastiğimi takarım, snorkellerin fiyatı da düştü, snorkeli takıp, 2 tane de hardox metalden tampon yaptırdınmı tr de sayılı araçlardan biri olur, toplamda 7,5-8 inc yükselmiş olur...

Levent sen yapma bari bunu

1 Kit ustu get pek de dogru bir yontem degil
2 33 bizim difransiyellere gore degil. Eger 33 yapmak istiyorsan o zaman ayna mahruti ile de oynamak lazim

s40euro' Alıntı:
Levent sen yapma bari bunu

1 Kit ustu get pek de dogru bir yontem degil
2 33 bizim difransiyellere gore degil. Eger 33 yapmak istiyorsan o zaman ayna mahruti ile de oynamak lazim

yok zaten saçmalamışım 4'' üstü get saçma olur zaten ne alaka, kafam iyiymiş sanırım ;D ;D ;D

997799' Alıntı:
yok zaten saçmalamışım 4'' üstü get saçma olur zaten ne alaka, kafam iyiymiş sanırım ;D ;D ;D

Valla ne ictiysen ben de istiyorum ondan

selamün aleyküm aranıza yeni katıldım. rough country yükseltme kiti taktırmak istiyorum. arac jeep wj kasa aracı kullanım amacım hem arazi hem yol +/- yönleri ne olur? şimdiden teşekkürler.

selamün aleyküm aranıza yeni katıldım. rough country yükseltme kiti taktırmak istiyorum. arac jeep wj kasa aracı kullanım amacım hem arazi hem yol +/- yönleri ne olur? şimdiden teşekkürler.
A S

hangi kitini ve kaç inç?
hangi ildesiniz ve sağlam bir ustanız var mı?

- yönleri olarak aklıma gelenler;
  • aracın bütün sürüş dinamikleri değişiyor
  • yüksek hızlarda emniyetsiz kullanım
  • araç çok sertleşiyor, konfor azalıyor
  • iyi bir servis şart..
ayrıca taktırmadan önce aracın ön ve arka takımının çok iyi durumda olması da gerekiyor, 4" ve üstü yükseltmelerde direksiyon amortisörü değişimi, şaft değişimi ya da orijinalin mafsallıya çevrilmesi de gerek..

A S

hangi kitini ve kaç inç?
hangi ildesiniz ve sağlam bir ustanız var mı?

- yönleri olarak aklıma gelenler;
  • aracın bütün sürüş dinamikleri değişiyor
  • yüksek hızlarda emniyetsiz kullanım
  • araç çok sertleşiyor, konfor azalıyor
  • iyi bir servis şart..
ayrıca taktırmadan önce aracın ön ve arka takımının çok iyi durumda olması da gerekiyor, 4" ve üstü yükseltmelerde direksiyon amortisörü değişimi, şaft değişimi ya da orijinalin mafsallıya çevrilmesi de gerek..
teşekkür ederim daha çok yolda kullanıyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR