Ynt: RR 3.9 Vogue '92 model bilen var mı?
Merhaba;
Sorunuza RRC sahiplerinin cevap vereceğini umarak beklemiştim ama sanırım az da olsa bilgi vermekte fayda var.
Baktığınız araç standart halinde duruyor görünüyor. Boyası yaşına göre iyi, belki de fotolardandır bilemiyeceğim ama olması gerekenden iyi. Boyalı olabilir. boyalı olması bence sorun değil, ama neden ve nasıl boyanmış olması önemli.
Motor RRC'de bulabileceğiniz en kuvvetli motor. 3.9 183HP ve de otomatik vites... kullanması son derece keyiflidir. ama bu keyif ucuza çıkmaz... yakıt canavarı olduğunu unutmayın. LPG'de 45-50 kuruş civarı yakacaktır.
Araç satıcısı galerinin aracı tanımadığı ise aşikar. Seçtiği opsiyonlar hatalı. O nedenle, aracı mutlaka Land Rover servisine gösterin.
Eğer "sadece" asfaltta kullanacaksanız, normal binek araç alın. İleride arazi yaparım derseniz, hazır modifiyeli RRC'leri sitemizin İlan Panosunda bulabilirsiniz. Bunu alıp modifiye etmek, hem zaman hem de para alacaktır. Yine de bazı şeyleri sizin yapıyor olmanız, ayrı bir zevk.
RRC'nin olası sorunlarının başında bagaj kapısındaki çürükler geliyor. Piyasadaki araçların çoğunda çürüktür, yaptırması kolay. İç döşeme aksamlarını Ebay yolu ile temin edebilirsiniz. Her türlü parçasını Land Rover parçacılarında orjinal ve uygun rakamlı olarak bulacağınıza inanıyorum.
3.9 V8 motoru (ECU içermemesi nedeniyle) 3.5 V8'e göre daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.
Aksesuar konusunda sorun yaşamazsınız... RRC'nin altyapısı Defender ve Discovery Seri 1 ile aynıdır. Dolayısı ile parça fiyatları ucuzdur.
Bu araçta beni tek düşündüren otomatik vites konusu. sorunsuz olduğu takdirde, kullanımı zevk haline dönüştüren bir unsur. ama arızalı ise, bakımını kolay kolay yaptıramazsınız. düz vites şanzımanı toplamaya benzemez.
RRC ile ilgili sorularınızı Range Rover başlığı altına açarsanız, daha çok cevap alacağınızı umuyorum. Yöneticilerden bu konuyu da RR başlığına taşımalarını rica edelim.
Kolay gelsin.