albeni Kamp I Mesajlar 103 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul Web albeni.blogspot.com 23 Mar 2015 #1 Off Road Donanımları: 3" Extreme Süspansiyon Kiti Kısa Oranlı Ön-Arka Ayna Mahruti Arka Difransiyel Kilidi Ön Off Road Tamponu Demir Arka Tampon Dış Roll Cage Rock Slider 6 mm Aliminyum Alt Muhafaza Power Sentetik Halatli Vinç 8000LB (Ön) Goliath Sentetik Halatli Vinç 12000LB (Arka) Snorkel 235/85R16 BF GoodRich A/T Lastik
Off Road Donanımları: 3" Extreme Süspansiyon Kiti Kısa Oranlı Ön-Arka Ayna Mahruti Arka Difransiyel Kilidi Ön Off Road Tamponu Demir Arka Tampon Dış Roll Cage Rock Slider 6 mm Aliminyum Alt Muhafaza Power Sentetik Halatli Vinç 8000LB (Ön) Goliath Sentetik Halatli Vinç 12000LB (Arka) Snorkel 235/85R16 BF GoodRich A/T Lastik
Kuzay Kamp I Mesajlar 187 Tepkime Puanı 5 Yaş 56 Yer istanbul - Şile 27 Mar 2015 #2 Ynt: Rüzgar Üstad bu ön tamponu kime yaptırdınız? Ayrıca arka tampon (winch için) resmi var mı ? Ben de bir çözüm arıyorum benim ön tampon çok ağır.
Ynt: Rüzgar Üstad bu ön tamponu kime yaptırdınız? Ayrıca arka tampon (winch için) resmi var mı ? Ben de bir çözüm arıyorum benim ön tampon çok ağır.
mrtdem05 Ana Kamp Mesajlar 84 Tepkime Puanı 20 8 Nis 2015 #3 Ynt: Rüzgar Kusura baKmayın ama Araçta ön taMpon var mı??? Sent from my iPhone using Tapatalk