Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,351
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

DEJAVUU' Alıntı:
.....Yanılmıyorsam üsteki sorunun cevabı .YATTIĞI YERDE DİNLENSİN

Sağolun dejavu bey.

Sizde hoş geldiniz bu arada.. JEEP sayfasında bir iki konuya katılımınızı gördüm az evvel. İnceliyorum yavaş yavaş.. İsim ve şehir paylaşırsanız daha güzel bir birliktelik olur diye düşünüyorum.

Tekrar hoş geldiniz..

Etiketler

Teşekkür edrim zaman içerisinde sanırm güzel dostluklar edineceğim. Dikkat çektiğiniz konular içinde teşekkür ederim.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Arkadaş sende de ne nefes varmış bee !!! Yağmur falan kalmadı gitti ayıp yaa

Hadi bee. Vallahi gözü olanın gözü çıksın.. Senin adına sevinmediysem daha çamur görmek nasip olmasın Yağar yine yağar. Ya da yağan yetmedi mi çamur etmiştir bir yerleri..

Alpaslan bey anladığım kadarı ile bu bölüm sohbet edebileceğimiz bir yer sanırım öylemi. Çokta sıkmış olmak istemem sizi ama . Sitede gezdim okudum fakat pek yazmadım hiç birşey için ..

Doğrudur belli bir paylaşımdan sonra iş muhabbete dönüyor ister istemez. Teknik konular altında kaynatmaya başlıyıncada. Dışarıdan bakan ve bilgiyi arayan arkadaşlar (örneğin siz) sıkıntı çeker oldu. Bizde bu sayfayı açtık. Burada atış serbest.. Birbirimizi tanıdığımız içinde darılmadan gücenmeden birbirimizle uğraşırız bu sayfalarda..

ufukozkan' Alıntı:
Burasi Jeep cilerin dukkani yanda LR ciler var Bu genel bi siniflandirmadir Kapimiz herkeze acik Nerde muhabbet ordayi` Bu arada hosgeldiniz
Hoş buldum yan dediğiniz land cı oluyor sanırım baktım . Oradaki yazılarıda okudum burası okuduklarım daha serbest ve hoş muhabbet geldi.

alpaslanepli' Alıntı:
Ufuk abi hoş geldin bu arada. Kusura bakma çok uzun bir yazı yazmam gerekti bir yere göremedim selamını..
Keyfine bak hadi yan dukkana muhabbet olacak orda

;D

Ahmet abi hoş geldin. Bugün land kahvesi video destekli olacak. Herhalde orada daha çok takılırız bugün. Malum birde metroseksüel durumu var. Bu gece uzun olur land kahvesinde ;D

Alpaslan bey burada sorsam acaba yanlış bir yer olmaz sanırım . Okudum çok şeyi fakat xj si olanlarda kötü demiyor zj si olanlarda . Bir kısım lüx olsun diyor .Diğer kısım daha sade olsun diyor .Burada tercih kişinin motor lüx ve yakıt seçeneğine kalıyor sanırım. .Bir tane 1998 model üzerinde sanırım olucak yoğunlaştım .Olursa siznle resimleri ve bilgileri paylaşıcam.