Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,696
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alp allah keyfini bozmasın seni hep böyle görelim

Etiketler

Valla biz Sirkecide arabalı vapur beklerken bir dolu yağdı akıllara ziyan. Misket kadar bayağı bir canımızı acıtan cinsten. Ama kayışdağına gittiğimizde ne yazıkki oraya yağmamış. Çamura batacaz zannedip sevinmiştik ne güzel.. Ama olsun çokgüzel geçti ... Kimsenin haberi ve planı yoktu. Telefonla iki dakkada sözleştik ve gittik. Çokgüzel geçti. Foto ve video çekimini Ergun abi üstlendi .. Atmaya başlar birazdan .. Benim elimde hiç bir şey yok şu an. Bende bekilyorum meraktan... Ahmet abi biraz Landlara sataştık ama haberin olsun

yan kahvede sevtap hanımdan başka kımse yok daha gelmemişler

iyi akşamlar...
Alpaslan bostancı tarafında tık yok hiç yağmadı şaşırdım duyunca..Kaçırmışım kayışdağ iki adım bana keşke bilsem gelirdim..

Valla çok enterasan kime sorsam yağmadı dedi. Ama sirkeci vapur iskelesi koptu.. Önce 10 dakika kadar bildiğin dolu yağdı.. Ardındanda yarım saatten fazla güldür güüldür yağmur yağdı..

Esenyurtta sel baskını olmuş. Biz kafamızı delecek büyüklükte dolu yedik. Ama gel gelelim bir çok yerdede damla yağmamış. Enterasan. İstanbul'un havasıda bi değişti artık..

yahu alpaslan demezlermi istanbulun ne havasına nede ... güvenilmez diye hiç duymadınmı

yarın bursa'ya geçiyorum...o yagmur bursaya gelsin pls