Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 527,041
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Oooo bu üçlüyü bozmadan takılmak isterdim ama öyle on dakkalığına oturdum. Meraktan yeni video var mı diye... Akşama artık...

Etiketler

Bu Ayhanbursa ile DEJAVUU nun yazı tarzı ne kadar benziyor, neredeyse aynı kişiler diyeceğim ;D ;D

hiç farketmez yeterki istiyelim ben kuzu bile çevirirm o presin yanında

alpaslanepli' Alıntı:
Abi gezenbilirin aklı hemen yiyenbiliire gidiyor tabi ama. Bizim fırın pres fırın. Anca tost yapar zorlarsan onuda jilet gibi ince yapar ;D

eksperoto' Alıntı:
hiç farketmez yeterki istiyelim ben kuzu bile çevirirm o presin yanında

Abi azmettikten sonra herşeyi yaparız evellallah. Buradaki malzeme ve ekipmanla ne işler çıkıyor bir görsen zaten. Kuzumu çıkmayacak dersin

Ama dün toplandığımız ekiple çok keyifli bir pazar geçirdik. Daha organizesini bu hafta sonu planlayalım diyoruz. Sende gelirsen ve biraz daha erken güne başlarsak. Kuzu güveç mangal her bişey yapabiliriz. Şöyle şile taraflarına doğru uzanıp Ne dersin?

serkan experoto diye belirteyimde 2004 2005 veya 2006 satılık gc olursa habeim olsun çok s evdiğim birisi istiyoda yani mahcup olmayacağımız bi araç denk gelirse sana zahmet alo de

buyrun yuvacığa gidelim hafta sonu orada olucam

tamam dır ünal yazdım deftere

ulusotomotiv' Alıntı:
serkan experoto diye belirteyimde 2004 2005 veya 2006 satılık gc olursa habeim olsun çok s evdiğim birisi istiyoda yani mahcup olmayacağımız bi araç denk gelirse sana zahmet alo de

ulusotomotiv' Alıntı:

Ünal abiii telini aç seni arıyacağımdır.. danışmam gereken bir şey var....

eksperoto' Alıntı:
izmit barajın üstünde çiftlik var içinde 5 adet bungolovumuz var ercuva yaylası evden 10 km ormaniçi yoldan

vay supermis...