KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Alpaslancım birazda ihtiyarları düşünün şu kahveleri birleştirin.koşuşturmaktan ayağımıza kara sular indi....ne o dandik ortak falan bi icraat görelim...
Anlaştık abi...
Ergun Erakman.
Serkan Kuyumcu.
Cüneyt Avdan
Ateş Erol
Alpaslan Epli
Yiğit Yener
Engin Baba..
Tuncay Özay..
Bu kişiler yapalım mı bu pazar bir program diye konuştuğumuz kişiler.. Netlik kazanması için bire bir görüşürüm.. on-line olanlar varsa zaten görürü şimdi yorumlar..
engin abi lütfen kim ihtiyarmış yaaa ben göremiyorum
gören varmı arkadaşlar
anerkad' Alıntı:
Alpaslancım birazda ihtiyarları düşünün şu kahveleri birleştirin.koşuşturmaktan ayağımıza kara sular indi....ne o dandik ortak falan bi icraat görelim...
Ben araçları ifade edebilen bir simgenin peşindeyim. Ufuk abide maşallah sudan balçıktan çıkmıyor.. Baksana gök gürültüsüne bile nasıl yürek kabarttı... ;D
Timsah timsah.....
Anlaştık abi...
Ergun Erakman.
Serkan Kuyumcu.
Cüneyt Avdan
Ateş Erol
Alpaslan Epli
Yiğit Yener
Engin Baba..
Tuncay Özay..
Bu kişiler yapalım mı bu pazar bir program diye konuştuğumuz kişiler.. Netlik kazanması için bire bir görüşürüm.. on-line olanlar varsa zaten görürü şimdi yorumlar..
Ben araçları ifade edebilen bir simgenin peşindeyim. Ufuk abide maşallah sudan balçıktan çıkmıyor.. Baksana gök gürültüsüne bile nasıl yürek kabarttı... ;D
Timsah timsah.....
Andım olsun. Ankara'ya gelirken timsah stickerları ile ayı stickerleri yaptırıp geleceğim.. Artık hangisini hanginizin arabasına yapıştırırım bilmem...