Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,173

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

zj her an gidebilir valla yeni sahibine kafamda iki model araba var ;D cüneyt abiye geçen çıtlattım baya bi konuştuk bakalım kısmet

burdayım burdayım.....heyoo....ben burdayımmm....

uzaktan izlersin artık bizleri ;D ara arada misafir ederiz yine başa sararsın ;D
hayırlısı olsun..

ates' Alıntı:
yoooooo nasılsa görülücek alınca ;D ;D
ya porsche cayenne yada bmw X5 düşünüyorum ;D ;D

O zaman bizden değilsin ;D sen ona 22 inç çelik jant bide ince yanak lastik takarsın bide.. cıstak cıstak... ohooo asfatcımı oldun sen bea..

Tuncay CJ' Alıntı:
uzaktan izlersin artık bizleri ;D ara arada misafir ederiz yine başa sararsın ;D
hayırlısı olsun..

daha düşünce aşamasında herşey zj direk offroaddada kaalbilir kurtulamazsınız benden

ates' Alıntı:
daha düşünce aşamasında herşey zj direk offroaddada kaalbilir kurtulamazsınız benden

Kalsada hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. Sen bize tepelerde arabanın bir tuşla neler yaptığından falan bahsedeceksin... Yok yok sen sen değilsin artık. Çok değiştin çok. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Kalsada hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. Sen bize tepelerde arabanın bir tuşla neler yaptığından falan bahsedeceksin... Yok yok sen sen değilsin artık. Çok değiştin çok. ;D

daha önce bahsettimmi hiç zj den önce mercedes ML verdı bende sıfır olmıştım geçen sene bünye alışık bozmaz bizi o düğmeler

ates' Alıntı:
daha önce bahsettimmi hiç zj den önce mercedes ML verdı bende sıfır olmıştım geçen sene bünye alışık bozmaz bizi o düğmeler

O zaman kalk şu kumar masasından da bizim hatun çarpsın şu serdar'la mali'yi.. Bizde alışalım o düğmelere

canınız sağ olsun ,ben kaçtım çıkıyorum herkese iyi akşamlar kalkıyorum masadan alp meydanı eşine bırakıyorum

alpaslanepli' Alıntı:
Ödül veriyorlarmış Ömer en çok on-line kalana bende 7/24 on line takılıyorum.. Ama ödül ne onu bilmiyorum. Bide onu öğrensek tam süper olacak..

Sen ödülünü aldın ya... Daha ne istiyosun, yoksa benim gibi açgözlümü olmaya niyetlendin... ;D

Kapiş? ;D ;D ;D

ps: kıskanmadım.....